Lucrează la MyFreeCams Camsite Videochat Review

De-a lungul anilor, site-ul a devenit vreunul dintre cele mai mari site-uri de camere din lume și a devenit indispensabil. Myfreecams este un site de chat freemium interesant. Are aspectul unui site de camere din anii ’00, dar nu vă lăsați păcăliți de asta. Acest site de camere este uriaş.
MyFreeCams este un site freemium. Aceasta înseamnă că, în timp ce sunt oferite sesiuni private, modelele fac în primul rând show-uri pentru un grupare mare de oameni, în timp ce câștigă money prin sfaturi. Site-ul face conversația mai distractivă cu fonturi personalizate, emoticoane și partajare de imagini pentru a da viață oricărei camere de chat. Membrii au, de deopotrivă, opțiunea de a-și personaliza și mai mult profilul, de a încărca fotografii, de a plasa pe alte profiluri și întocmai de a se împrieteni cu alți membri ai comunității MyFreecams.
Există câteva programe disponibile. Are chat-ul gratuit (grupuri mari, câștigă sfaturi, toată lumea este binevenită), programe private (sunt 60 de jetoane pe secundă), unde ceilalți membri spiona pentru 20 de jetoane pe secundă. Spionarea înseamnă tocmai să privești. Tocmai clienții care plătesc 60 de jetoane pe secundă interacționa cu modelul. AdePremiumate spectacole private. Sunt 80 de jetoane pe secundă și alții nu spiona. Și în sfârșit sunt spectacolele de grupare. Acestea sunt tocmai 10 jetoane pe secundă, cu minim 3 membri în același timp.
Modelele de pe MyFreeCams sunt plătite cu mai mult de 60% din oricare dolar cheltuit pe acest site. Veți fi plătit fără întârziere sau reținere la izvor în zilele de 1 și 16 ale fiecărei luni pentru ultimele 15 zile.
Metode de plata
Cec (trimis prin plasa/)
Verificați (FedEx SUA)
Incapere bancar direct
transfer prin cablu
Ok plateste
Paxum
Procente de plată
Mai mult de 60%
Salariul minim
Incapere direct / ACH (SUA) 20 USD, Transfer bancar intern (SUA) 100 USD, Cec prin poștă (SUA și Canada) 20 USD, Transfer bancar internațional 1000 USD, Cec internațional prin poștă (Marea Britanie și Australia) 100 USD, Payoneer 20 USD
Frecvența plăților
Modelele se plătesc în zilele de 1 și 16 ale fiecărei luni.
Geoblocare

Numărul de Camgirls
peste 100.000 de modele înregistrate
Limbi
Engleză
Clasament Alexa
1454
Modele feminine
Modele masculine
Modelele TS
Modele de cuplu

0
0
23 noiembrie 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

css.php