Bongacams? A avut cineva succes acolo?

Forumuri Suport modele videochat Bongacams? A avut cineva succes acolo?

Participant
    RO

Așa că vara trecută m-am mutat cu iubitul meu în noul nostru apartament imediat după ce am avut prima mea mașină nouă. Am lucrat la streamate timp de 2 ani și am lucrat în continuare cu același cont pe care mi l-a oferit studioul meu, așa că da, câștigam aproximativ 20%, ceea ce este nasol având în vedere că trebuie să plătești chirie, să cumperi lucruri noi pentru apartamentul tău, camera de cameră, școală, plata cu mașina, carduri de credit maxime, frigider și mobilier, orice. M-am simțit foarte epuizată încât acel cont nu-mi mai mergea just de in ce perioada am plecat de la treabă la , dar mai trebuia să lucrez de acasă, așa că mi-am făcut cont pe un alt site numit bonga. Pentru prima săptămână a fost părelnic just, dar nu a fost consistent. Studioul meu și cu mine ne-am salariat să lansăm pe 1/1/18 Aproximativ în restul anului 2017, m-am torturat să câștig suficient atât în ​​bonga, cât și în sm, dar cu greu am reușit, dar sunt fericit să fiu un model autonom, deoarece toate profiturile merg la mine. Nu m-am mai întors niciodată la bonga, deși comisionul este de 50-60%. A experimentat cineva acel site și l-a găsit atât de potrivit încât este stabil?

Vizualizare 4 răspunsuri - 1 la 4 (din 4 în total)
  • Replies
    Eliza
    Participant
    none

Da, dupa parerea mea Bongacams este in momentul de fata vreunul dintre cele mai bune site-uri de videochat.

OlesyaInork
    Participant
    This reply has been marked as private.
    Rose
    Participant

Depinde de studio, sunt studio-uri care iti dau si 50% din ceea ce faci pe contract. Trebuie doar sa fii serioasa si sa lucrezi.

anna raduu
    Participant

Oferim trafic organic pentru Myfreecams și Chaturbate pentru a vă ajuta să vă creșteți baza de fani și să vă oferim rânduri competitive pe primele pagini, precum și o echipă de sprijin care să vă ajute să reușiți.
    Dacă sunteți un model consacrat în căutarea unei noi oportunități de a vă prezenta talentul și de a ajunge la un public mai larg, contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe: emyadmn07@gmail.com

Vizualizare 4 răspunsuri - 1 la 4 (din 4 în total)
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.