YLove Studio Videochat angajeaza modele in Galati – Braila

Forumuri Anunturi Videochat YLove Studio Videochat angajeaza modele in Galati – Braila

 • Post
  ylovestudio.ro
  Participant

  Daca iti cauti un job in domeniul videochatului si doresti sa faci parte din echipa YLOVE Studio, aplica pentru un job in videochat.

  Te asteptam sa ne cunosti mai bine si sa te alaturi echipei noastre, fie ca esti la inceput de drum, fie ca esti un model de videochat cu experienta.

  Noi suntem aici pentru a te indruma, a-ti oferi sfaturi si a face mai rapida evolutia ta spre succesul in videochat. Detaliile colaborarii noastre iti sunt detaliate de la interviu, astfel nu vei avea neplacerea de a descoperi clauze ascunse pe parcursul colaborarii cu YLOVE Studio.

  Trainingul oferit modelelor este unul profesional datorita experientei acumulate de catre echipa noastra. YLOVE Studio tine cont de cerintele si nevoile modelelor, respectand munca depusa si acordam intotdeauna o sansa tuturor.

  Iti oferim sansa de a lucra intr-un domeniu in care utilul se imbina cu placutul si castigarea independentei financiare este scopul principal.

  Modelele de videochat care colaboreaza cu YLOVE Studio au libertatea de a-si organiza turele de lucru dupa bunul plac. Programul de lucru este conceput in asa fel incat sa fie lejer si usor de respectat de catre orice model.

  Vrem ca din momentul in care ai luat decizia sa faci parte din echipa YLOVE Studio, tu sa ai incredere in noi si de aceea iti oferim posibilitatea de a iti imbunatati considerabil castigurile si prin bonusuri substantiale oferite de studio.

  Putem discuta atat pe Whatsapp cat si telefonic la numarul 0740 023 302 despre toate beneficiile de care te poti bucura daca alegi sa lucrezi cu YLoveStudio

  Telefon: 0740 023 302
  E-mail:contact@ylovestudio.ro
  Website: http://www.ylovestudio.ro

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.