Vinde videoclipuri și livrează

Forumuri Suport modele videochat Vinde videoclipuri și livrează

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Buna ziua,

  Am folosit mult MFC și am văzut o problemă care pare să aibă multe modele. O modalitate fiabilă și ieftină de a livra videoclipuri utilizatorilor care le achiziționează.
  Inspirat de citirea acestei postări viewtopic.php?f=28&t=9970, am decis să îmi creez un cont și să-mi împărtășesc ideea.

  În primul rând, despre mine. Aleg să-mi păstrez identitatea secretă deocamdată. Sunt foarte ușor de identificat odată ce numele meu apare. Însă, în viața mea de zi cu zi, dețin o însoţire de dimensiuni medii care oferă cazare în facilitățile noastre private. Gestionez personalul tehnic și practic am construit asta de la zero. Acest lucru îmi dă un interes natural pentru… toate lucrurile tocilar.

  Și m-am gândit la un sistem care să ajute modelele să îndeplinească această sarcină. M-am gândit la asta iar și iar. Si asta este ideea mea:

  Modelul își creează un cont și plătește o taxă foarte mică, cel mai probabil prin PayPal sau un procesor de carduri. Orice are cel mai mult substrat. Acest lucru este în principal pentru prevenirea fraudei și hackingului. Mă gândesc la o taxă unică de 15 USD sau ceva de genul ăsta.

  Acest lucru oferă intrare la un panou de control de unde puteți încărca videoclipuri sau seturi de imagini. Toate acestea sunt normale, ca orice alt site. Aici vine partea specială.

  De oricare dată in ce perioada se vinde un set video/spectru/orice, modelul poate genera link-uri care vor deţine securitate încorporată:
  – Oricare fișier poate fi descărcat de maximum 2 ori
  – Prima adresă IP care vizitează linkul va fi singura adresă IP de la care poate fi utilizată a doua descărcare
  – Link-ul va expira după un stabilit volum de ore.

  În plus, modelul va putea viziona statisticile fiecărui link. O locație aproximativă a descărcării (zonă, nimic mai detaliat) și a numărului de descărcări.

  Tare, ar trebui să fie probabil să precreezi o nisipiş de link-uri, pentru a le deţine pregătite atunci in ce perioada faci „oferte”.

  despre securitate
  Aceasta este prioritatea numărul 1 și vor fi luate mai multe măsuri de securitate:

  – Toate transferurile de date între model și server vor fi criptate

  – Anumite formate video vor fi acceptate pe scară largă. Deşi se folosește acest format, o mică adaos a datelor va fi injectată în fișierul video. Acest lucru ar însemna practic că, deşi videoclipul ar fi găsit undeva pe internet, în multe cazuri (încât oamenii sunt proști, scuze) ar fi probabil să extragem aceste informații și să urmărească ID-ul difuzării, de pe care a fost descărcat videoclipul.

  – Nu va fi necesitate să oferiți nicio dată cu particularitate personal site-ului, în afară de plata, care va fi gestionată de un terț și procesator dovadă. Aceasta înseamnă că numai în întâmplare de nerespectare a legii vei putea emite un mandat pentru datele procesatorului de carduri. În întâmplare contrar, site-ul nu va ști nimic.

  Money
  Sistemul va fi construit de mine în timpul meu liber. Cazarea acestora se va face in facilitatile proprietatii mele. Deşi devine foarte popular, asta va provoca tare o problemă. În acest întâmplare, sistemul nu ar permite noi înregistrări până in ce perioada cineva și-a anulat contul, ceea ce înseamnă că serviciul va găzdui tocmai un stabilit volum de utilizatori (modele, nu descarcători). Am un server rack și un raft de discuri de 8 TB care ar fi trebuit să fie folosit pentru altceva, dar clientul a dat înapoi în ultimul moment și l-a cumpărat.

  Detaliile tocilar sunt aici cu un motiv. Sunt aici, încât deşi aș lectura pe altcineva care vine cu asta, m-aș gândi „cine va plăti? Dar spațiul pe disc? Limitările de stocare?” si asa. Vreau să precizez că acest lucru este probabil.

  Asa de. Toate – intrare? Ați folosi așa ceva? idei?

  P.S. Cu siguranță nu ar fi o modalitate ieftină sau ușoară pentru mine de a obține videoclipuri. Ar necesita multe ore din timpul meu, iar echipamentul folosit valorează circa 10.000 USD. Totuși, am petrecut și mai multe ore distrându-mă foarte mult în MFC: ăsta este factorul motivant.

  PPS. Pentru tocilarii interesați: HP DL 380 G7 (Hexa core Xeon, 24G, 15K SAS 300G) cu HP Storageworks D2600 cu 6x2T instalat în RAID6

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.