va fi un membru mai bun

Forumuri General Videochat va fi un membru mai bun

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Vizitez site-uri de cam de câțiva ani și am câteva modele preferate cu care mă înțeleg destul de just. De obicei tocmai pentru un slujbă rapid de 10 minute cu un bacșiș respectabil, rar, deşi modelul are o zi lentă, vorbesc puțin pentru a se osteni să însuflețesc puțin camera, întotdeauna a fost just.

  Am renunțat recent cu un model care era destul de nou la camera, nu am văzut-o venind și s-a terminat cu mine și ea să se simtă ca o prostie, cred că mai mult, dar am vrut să scriu despre asta. încât poate ajută să ilustrăm din partea clientului unde poate se deplasa rahatul.

  Primele două ori gol, a fost cu real uimitor, mi-a fascinant foarte mult prima, am vorbit timp de 15 minute și după aceea din nou. Am făcut glume, am făcut-o să râdă, ea m-a făcut să râd. Câteva zile mai târziu, m-am conectat din nou, sunt 5 băieți în cameră, tocmai 2 s-au înscris, ea tocmai a făcut o show la care am urmărit sfârșitul, așa că am vorbit puțin după aceea, încât din experiența trecută mi-am dat seama că nu era totul just. Oricum, am gătit o fantezie comună și i-am dat câteva sfaturi. Îl regizam, a fost foarte distractiv, amândoi le-a fascinant foarte mult.

  Timp de câteva săptămâni după aceea, am vorbit destul de mult despre tot felul de subiecte care au devenit destul de neclare cu RL de-a lungul timpului, conversații care au început mai ales cu niște fantezii , dar au ajuns să fie neclare cu experiențe. Am vorbit mult despre tatuaje încât mă gândeam de câteva luni să-mi fac vreunul, aveam tatuaje drăguțe. Aveam o mulțime de lucruri în depăşit, întocmai și rar mă dezactivam încât simțeam că îi distrag atenția de la slujbă (și am fost distras și de la a mea). S-a dovedit că rar proiecta tatuaje in ce perioada nu era în fața camerei.

  Ea s-a oferit să-mi creeze tatuajul, ceea ce mi-a uluit, fiind un lucru autentic, personal. Aveam deja granițe neclare, deoarece am lucrat la un bodegă de club de striptease timp de 3 ani și am fost amic cu unele dintre fete într-un mod total non-fizic, ideea de a întâlni pe cineva pe care l-am văzut dându-și hainele. multe în afară nu era atât de neobișnuit pentru mine. Relația mea cu acest model se rătăcise, i-am prețuit prietenia mai mult decât corpul, ea ajunsese să-mi prețuiască apetitul nu tocmai pentru sfaturi.

  Aproximativ că am devenit un stalker, granițele erau agitate, în mare adaos bazate pe presupunerile celuilalt, am distrus totul, amândoi au fost răniți, au ucis o prietenie făcută în hainele greșite. Nu am apărut niciodată pentru ca asta să se întâmple, nu am văzut că se întâmplă, tocmai am simțit durerea in ce perioada mi-am dat seama în sfârșit.

  Nu am niciun sfat decât atunci in ce perioada aveți clienți obișnuiți, clarificarea ce este oferit și ceea ce se așteaptă este deosebit.

  (Deşi citești acest Kami, atunci îmi pare rău, dar nu îl remedia)

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.