Tocmai m-am uitat la 44 de site-uri web nefuncționale…

Forumuri General Videochat Tocmai m-am uitat la 44 de site-uri web nefuncționale…

 • Post
  Adela
  Participant
  none

  Și băiatul este atât de deprimant. De ce mă uit la ei? Ei just, să văd deşi sunt în direct, tare. Se pare că mulți oameni încearcă să deschidă un site cu webcam, merg până acolo încât să cumpere domeniul, să cumpere software-ul și să-l configureze, dar după aceea nu depășesc asta.

  M-am gândit că sunt deștept să caut niște site-uri care rulează software pentru webcam pe care s-ar putea să nu-l recunoști, m-am gândit că voi descoperi câteva site-uri mai mici, tare că știam că vor exista și site-uri moarte. Dar întocmai atât de mulți? Acest ultim lot nu a avut un singur loc de treabă, nici vreunul.

  Ultimul lot pe care l-am revizuit a fost de circa 110 de site-uri, iar dintre acestea tocmai 7 au avut pe cineva online pe parcursul câtorva zile în care le-am revizuit. Aşadar, deşi adaug cei 44 de morți azi, înseamnă (44 + 110) / 7 = 22. Aşadar, tocmai vreunul din douăzeci de site-uri web pentru camsite poate se deplasa de la punctul de a deţine toate software-urile și site-ul web pregătite și, de fapt, să sară în camere de chat live. și liste cu camgirl-uri care lucrează la ele.

  Aceasta este o rată de eșec uimitoare. Gândiți-vă ar înfăţişa un mall sau o stradă comercială deşi tocmai vreunul din douăzeci de magazine noi ar putea pune ceva în vitrină pentru ca clienții să-l vadă. Tocmai că nu s-ar întâmpla.

  Bănuiesc că o adaos din aceasta este relativa ușurință cu care un site web poate fi , software-ul, găzduirea și designul grafic sunt de câteva mii de dolari. Și deşi crezi că vei face afaceri imediat, s-ar putea să crezi că este suficient pentru a o lansa.

  Dar nu este, majoritatea site-urilor pur și simplu se ofilesc și mor.

  Din fericire, sunt unii care par să aibă o idee și să aibă o șansă, http://www.redvelvetdesires.com/ este vreunul care este încă live, http://www.adultwebcam4u.com poate veni și pleacă pentru o moment, dar Sincer, toată lumea se luptă.

  Totuși, trebuie să ieși și să vezi ce încearcă oamenii să pună online, deoarece nu poți ști odinioară va ieși un site. Știu că nu am o de cristal, ține minte că nu am crezut că myfreecams a fost o idee grozavă de ce Leo a sugerat-o pentru prima dată, așa că știu că trebuie să continui să caut.

  Dar toate aceste site-uri care încearcă să înceapă și eșuează, cred că în mare adaos le lipsesc fondurile pentru a începe totul din nou.

  Deşi ați începe un nou site pentru camere, l-ați pune în funcțiune? Cât ar costa?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.