Sfatul convenit este un contract?

Forumuri Suport modele videochat Sfatul convenit este un contract?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Mai mult decât conștienți că MFC are sfatul lor, sunt cadouri. Pentru cei care nu doresc să citească mult text, următorul frântură este întrebările generale despre părerile modelului / membrului.
  Opinie rapida:
  – Deşi un model acceptă conținutul unui bacșiș și este dat bacșișul, dar nu este creat niciun conținut, ar trebui să aibă loc rambursarea?
  – Ar trebui MFC să ramburseze, mai ales deşi modelul interzice la scurt timp după bacșiș?
  – [I will never do this to be clear] Dar s-a gândit cineva vreodată să dea în judecată pentru servicii nefurnizate? [And just generally models thoughts on it in the sense that a contract was breached]

  – Ar trebui sprijinul MFC să facă mai mult în ceea ce privește penalizările?
  – Deşi se dă un pont pentru conținut agreat și modelul nu intenționează să facă un aşa de conținut, în ce stadiu ați considera că este un tâlhărie să îl urmăriți penal? [Like $10, $100, $1000, $5000, $10000 etc]

  – Pentru cei care citesc mai jos, crezi că am trecut linia? (Dar deşi da, ce alt recurs realist aș deţine? Încât linia clasică „jetoanele sunt pierdute” mă enervează cu real in ce perioada nu există, clar, nicio pedeapsă pentru comportamentul brutal.)

  Povestea mai lungă (pentru context). In ce perioada folosesc „cuvintele reale nu sunt parafrazate,
  Pentru început, nu voi comunica numele modelelor, dar este cineva în top 200 sau a fost de câteva ori anul ăsta
  A început azi vreo 2 ani. Sfat pentru conținut, care a fost făcut. Nu i-am vizitat camera câteva luni după aceea, așa că i-am trimis un deşi vrea să facă ceva similar. Raspunsuri nu, in acest moment imi dau seama ca imi este interzis in camera ta. [Context behind this ban, I suspect it’s because during our one on one the previous time she went to her phone to change the music it got unplugged and proceeded to blurt out her real name….I made a comment that „I’ll pretend I didn’t hear that”]. Gândindu-mă just, îmi imaginez că interdicția ar putea să vină din acel incident, dar nu mi-a păsat, oricum nu îmi dădusem seama că e interzis de luni de zile (mai găsesc oricând alt model).

  Avanză rapid până azi un an. Am văzut că este activat, dați-i un PM deşi a fost de învoială cu 1875 de jetoane pentru unban și conținut similar ca data trecută (îmi place tipul lui de trup). Răspunsul tău literal este „OK”.
  De teamă că nu-și amintește, îl întreb deşi își amintește ce îmi place la care mi-a răspuns autentic ceea ce căutam. Ea comunica că 1875 este punct. Îi spun că adaug jetoanele, răspunsul lui este „1875 tok soon pls”. Terminasem de adăugat și de bacșiș.
  Au eliminat interdicția și am făcut lucruri la finalul emisiunii.
  A ramas in camera lui asteptand sfarsitul emisiunii, nu am spus solid lucru decat buna ziua, fac alte lucruri, in timp ce asteptam si i-am spus sa imi puna PM la sfarsit si mi-a raspuns cand se intreba daca lui video/audio a funcționat [it was a slow night for her, in that my tip was more than what was tipped in the next 1.5 hours].

  Așa că după o oră și jumătate, am auzit că pleacă. Expedia-i cateva mesaje pentru a lămuri limitele ( ar fi confirmarea ca nu exista ) si ii spun ca este in regula. După aceea pleacă câteva minute mai târziu. I-am trimis un PM a doua zi in ce perioada s-a gândit naiv că poate a uitat și după aceea au interzis-o. Ca să fie cert, ce am spus care a raţional interdicția deputaților? Următoarele citate direct:

  „Buna ziua”
  — Presupun că ai uitat după ședința de aseară? *In acest stadiu mi-am dat seama ca era din nou interzis*
  Aproximativ 5 minute de așteptare mai târziu scriu
  „Poți să răspunzi… nu vreau să fiu nevoit să fac o dispută canotaţie”

  După ce nu primesc niciun răspuns, mă enervez, trimit o notă înspre MFC în care detaliază circumstanțele și cer ca tokenurile să fie returnate, dar nu primesc niciodată niciun răspuns.
  Câteva luni mai târziu, intru într-o cameră cu diferite modele și văd ălalalt model pe cameră (nu știam înainte să dau clic pe cameră). Ea vede numele meu de utilizator în câteva secunde de la intrarea în cameră (nu am spus nimic în chat) și tot ce aud este „interzice-l azi, este un josnic” înainte de a-l interzice. Sunt livid în acest moment, am experimentat să fiu diplomatic în privința asta și pentru ceva cu care ea a fost de învoială (aşadar ca reacție i-am postat numele în cameră spunând că m-a înșelat cu jetoanele)

  Înainte rapid la începutul acestei luni (la un an de la pontul insolit), am observat că se află în camera altui model (au postat-o ​​în lounge). Aşadar, în acest moment, cred că am trecut o linie, dar tu ești judecătorul. Am trimis modelul care lucra cu următorul mesaj.
  „Nu vreau să încep cu lucruri. Am dat bacșiș [not her name] Azi circa 1 an pentru un program pe care l-ați accesat, dar s-a blocat in ce perioada v-ați deconectat. Vă cer tocmai să returnați jetoanele; încât ea nu a făcut spectacolul”
  Tare [not her name] ea îi comunica modelului cu care lucrează să mă interzică încât o hărțuiesc în continuare, dar, către meritul modelelor, nu a făcut-o (o adaos din mine vrea să creadă că este încât și-a dat seama că am făcut o solicitare rezonabilă)
  Există o conversație oarecum unilaterală, în care justific că ar fi putut comunica nu conținutului și că o întreb cu toții deşi returnează jetoanele. Toate acestea sunt în PM, nimic public (cu oricare mesaj, [not her name] șoptesc ceva și îl văd pe ălalalt model scriind înainte [not her name] ii comunica sa nu raspunda)
  Nu se întâmplă nimic cu real și sunt încă întristat, așa că îi trimit modelului un pont tocmai vizibil cu comentariul „Sincer, tot ce-ți cer este să returnezi ce ai furat (de moment ce ea a fost de învoială cu bacșișul și i-am dat un bacșiș și ea nu a făcut-o)”.
  Ce alertează modelul [not her name]. Mai tarziu [not her name] decide să spună ceva care mă excită cu real. De-a lungul liniilor, a fost cu ani în urmă și cu greu am dat bacșiș pentru asta. Acest lucru mă enervează în public, este 150 de dolari, că deşi atitudinea ta a fost că nu te plătesc suficient, nu sunt de învoială. Sau deşi aveți îndoieli cu privire la acest lucru, returnați jetoanele.

  Răspunsul meu imediat de la PM a spus în esență că nu a fost cu ani în urmă, a fost literalmente 1 an, aproximativ o zi și da [not her name] a vrut să mă opresc, ar putea să-mi dea înapoi jetoanele pe care le-a luat. Atunci a răspuns ălalalt model și m-a întrebat ce vreau de la ea.

  Ultimul răspuns pe care l-am trimis PM (înainte de a fi interzis) „Ea a intrat în combinaţie, deşi tot comunica că nu a fost mult, atunci cu siguranță își poate permite să-mi ramburseze”

  Aşadar asta e povestea.

  Sincer să fiu, m-am săturat să văd așa ceva. Un sfat pentru conținut agreat sau un sfat pe un meniu de sfaturi care nu se face niciodată. Sau și mai brutal, bacșișul pentru ceva convenit și interdicția instantanee. MFC nu face nimic în privința asta, deși este ușor de testat. Ca, la specific, ultima dată in ce perioada am dat bacșiș și am fost interzis de la PM a fost „Ți-ai da jos cămașa pentru a fi pur și simplu într-un sutien pentru 400 de jetoane?” [to a non-nude model], raspuns „da bacsis”, am bacsis, gologan instant, ma plang la MFC si nu mai aud nimic inapoi. Modelul este încă activ și sunt din ~ 30 USD.

  Ceea ce m-a deranjat cel mai mult la asta a fost să fiu numit josnic. Cu toate acestea, m-a făcut să mă întreb, în ​​ce moment ar fi cineva dispus să dea în judecată pe altcineva? Nu aș face niciodată, așa nu aș face niciodată DOX pe cineva, dar la un stabilit moment membrii ar deţine un punct de rupere în care nu le pasă.

  Aşadar întrebarea mea înspre membrii și modelele care au lectură și ei până aici. În ce moment ați considera ceva un jaf ( se comunica ipotetic în loc de 150 de dolari, a fost 5000 de dolari), ați considera că este un jaf? La ce esenţă ați considera ca un model pe care este în lege să îl urmăriți legal? (Deşi răspunsul nu este urmărit niciodată legal, vă rugăm să-l justificați așa aș tinde să știu)

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.