Securitate laptop

Forumuri Suport modele videochat Securitate laptop

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Vreunul dintre modelele pe care le vizitez în mod regulat deţine laptopul ei pentru reparații recent și după aceea și-a dat seama că toate lucrurile ei legate de camera foto erau accesibile personalului de la magazinul de calculatoare.
  Ea nu deţine niciun login/login HD sau protecție prin parolă pe laptop (dar o are azi) și au existat o mulțime de înregistrări OBS, după cum și toate site-urile ei cu camere (verificate în browser) și site-uri de conținut media etc. .
  De atunci, ți-ai schimbat toate informațiile de conectare la site și ai autentificare în 2 pași, dar azi ești mai preocupat din punct de vedere al doxing/outing. Oricare a accesat hard disk-ul și-ar fi putut da seama în 30 de secunde pentru ce îl folosește și la ce site-uri/nume de utilizator transmite. Iar atelierul de reparații știe toate detaliile dvs., numele, numărul de telefon, adresa ………

  M-am gândit să împărtășesc asta aici, în cazul în care vreunul dintre voi ar putea fi expus în mod similar și să vă întreb deşi luați măsuri de precauție suplimentare pentru a vă păstra dispozitivele în siguranță.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.