Salutare tuturor, prima postare! Intrebare despre camere…

Forumuri Suport modele videochat Salutare tuturor, prima postare! Intrebare despre camere…

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Bună ziua tuturor! Tocmai am găsit acest forum azi o săptămână și deja simt că am învățat MULTE! Voi toți modelele și membrii parți atât de drăguți și de sprijin! Sunt foarte încântat să fac adaos dintr-o mare comunitate online 😀
  (Tocmai am parcurs toți pașii pentru a obține starea modelului verificat, da!)

  Știu că toată lumea a răspuns la asta de multe ori, dar parcurgând toate postările de aici, am văzut multe răspunsuri diferite azi și nu sunt sigur ce să fac… Sunt pe drum să cumpăr un potrivit, de înaltă însuşire (HD) ) webcam de la Amazon (de unde de obicei cumpăr totul online) și mă întreb care va fi cea mai bună pentru streaming HD pe Streammate. Am un MacBook Air, orice cameră Lodgitech va funcționa just cu acest laptop sau…? Nu sunt cel mai potrivit cu tehnologie lol… încă nu mi-am dat seama funcționează encoderul HD pe Streammate dar voi descoperi altă zi. mai întâi vreau să am o cameră web bună :mrgreen:

  Mă gândeam la „Logitech HD Pro Webcam C920, 1080p Widescreen”, dar am văzut oameni postând despre un lodgitech 1000 sau 720… Sunt atât de confuz cu privire la diferența dintre toate, de aceea întreb și eu tu. baieti :thumbleft:

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.