să te descurci cu cerșetorii/oamenii zgârciți

Forumuri Suport modele videochat să te descurci cu cerșetorii/oamenii zgârciți

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Buna !

  Întocmai vreau să știu te descurci cu zgârciții/cerșetorii.

  Camera mea este foarte lentă zilele astea și am senzația că ademeni mai mulți clienți de cel mai tampit soi, ei întreabă mereu de ce prețurile mele sunt atât de „mare” (încarc 60 de jetoane pentru minim 5 minute private, 90 pentru o exclusivitate). private / cam2cam, de deopotrivă, minim 5 minute pe strichat” target=”_blank”>strichat)

  exemplu: „prețul camerei tale cam2cam este mare, există un motiv anume?”

  Am auzit atât de de multe ori această întrebare în ultimele zile (de vreo 20 de ori, tot după-amiaza) încât m-am întristat foarte tare și i-am spus că nu mă voi plânge lui Porsche că mașinile sunt atât de scumpe. Ăsta este prețul cu care mă simt confortabil. După aceea am și camera goală.

  Recent am avut întocmai și un tip care își dorea Snapchat-ul meu gratis și m-a întristat pe Pm, încât este și „cammodel” și întocmai a vrut să spună că ca „amic” deţine dreptul la asta.

  Pe chaturbate, au început după aceea să argumenteze că negocierea este în lege și că nu plătiți niciodată pentru o mașină cât este pe eticheta de preț. Bănuiesc că nu au înțeles ce am vrut să spun și cred că au uitat că sunt persoană. După aceea am experimentat să schimb subiectul și am vorbit despre sărbători și deşi îmi mai vin bikinii. Așa că cineva mi-a dat 20 de jetoane tocmai ca să mă întrebe deşi sunt prea gras pentru bikini. Nu sunt asemenea de sensibil ca la începutul carierei, dar a trebuit să înghit și să mă controlez pentru a nu fixa curentul și a începe să plâng.

  Anume, nu este suficient să stai acolo gol și să faci lucruri foarte explicite gratis? Sunt foarte mâhnit de modul în care s-au tratat clienții cu mine în ultima moment, mă îndoiesc foarte mult de stima mea de sine și în același timp văd modele (staruri ) care cer 200 de jetoane pe secundă pentru un chat privat și nimeni nu se plânge și deşi cineva se plânge atunci alții. membrii îi vor proteja imediat. Zona germană este dificilă, deoarece germanilor nu le place să dea bacșiș nicăieri și, de deopotrivă, este normal ca multe modele să ofere acolo chat privat pentru 24 de jetoane.

  reacționezi la asta și te descurci cu sentimentul brutal? Anume oricum te doare in ce perioada faci atâtea în chat-ul liber și nimeni nu dă sfaturi sau discuții, atunci oamenii încă se plâng.

  Am senzația că, cu cât lucrurile devin mai rele, cu atât trebuie să înduri mai multe lucruri rele sau cu atât ei te tratează mai brutal. Camsite-urile nu sunt o piață de vechituri sau am omis ceva? Am investit recent în echipamente foarte scumpe, am o mașină dracului pentru care nu-i cer nimic în plus în chat privat, nu-i așa?

  Îmi pare brutal că sunt atât de întristat, dar întocmai mă deranjează și mă doare

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.