Să arăți just și/sau natural atractiv – cât de deosebit este să fii un model de cameră de victorie?

Forumuri Suport modele videochat Să arăți just și/sau natural atractiv – cât de deosebit este să fii un model de cameră de victorie?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Buna tuturor,
  Întrebarea mea pe care încerc să o pun: cât de mult crezi că este „treabă grea” pe webcam în loc de „a înfăţişa atractiv”?

  Prin treabă asiduă, mă refer la lucruri după cum marketing, menținerea distracției camerei, interacțiunea cu membrii sălii/consilierii sau întocmai să vă faceți să introduceți până la 120 de cuvinte pe secundă pentru a face față atacului PM. de deopotrivă, aruncarea personalității ca „treabă grea” cu prezumția că este necesitate de efort pentru a-și înfăţişa personalitatea. Părelnic atractiv, mă refer în mare adaos la felul în care cineva arată natural (anume aspect, poate ideal curbat pentru marea majoritate), dar îmi imaginez că machiajul / stilul joacă și el un rol, așa că nu am vrut să o las în linişte ca genetică. sau orice altceva. De deopotrivă, da, știu că aspectul este subiectiv, dar vorbesc despre a înfăţişa atractiv în termeni majoritari, deoarece există tendințe / caracteristici populare.

  Motivul pentru care întreb este (să nu sune derogatoriu sau ceva de genul ăsta, dar) știu că munca grea poate fi ușor ajustată, dar aspectul atractiv este, fără îndoială, mai limitat. Am mai auzit că s-a spus pe forum că a fi atractiv în mod natural îi oferă unui model o „permisă semi-gratuită”, dar am vrut să vă întreb pe toți cât de „persă liberă” (deşi există) credeți că arată. întocmai da.

  Ca de obicei, îmi imaginez că probabil că nu există o opinie cu real corectă/greșită în acest substrat. Sunt tocmai extravagant să aud părerile tuturor despre asta!

  Interogari suplimentare la care să te gândești:
  – Deşi cineva nu este seducător din fire, dar încearcă din chinuitor, crezi că va putea deţine mai mult victorie decât o individ foarte atractivă care face puțin în fața camerei?
  – Există limitări ale succesului pur și simplu bazate pe modul în care te vezi? Sau te comporti? (anume „Nu poți fi niciodată un top model pe un site deşi nu ai ________”).

  Mulțumesc pentru răspunsuri!

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.