Nu faceți lista de dorințe Amazon, tocmai carduri plocon Amazon

Forumuri General Videochat Nu faceți lista de dorințe Amazon, tocmai carduri plocon Amazon

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  După ce am fost model la CB, cele mai mândri momente ale mele au fost primirea de carduri plocon Amazon. Ca model masculin, am cheltuit întotdeauna jetoane pe care le-am câștigat pe alte modele. Cu toate acestea, concentrarea mea a fost întotdeauna cărțile poștale Amazon. Pur și simplu, în comparație cu o listă de dorințe, traseul cardului plocon este mai sigur și mai activ.

  Pentru cei dintre voi care nu știu în prezent, articolele din lista de dorințe achiziționate de donatori nu sunt cele mai sigure / mai private. Cardurile plocon, pe de altă adaos, necesită tocmai un în loc de o listă de dorințe care necesită o adresă. Aşadar, practic, nu există nicio șansă ca locația dvs. să fie compromisă prin carduri plocon.

  Deși sunt sigur că există o psihologie interesantă pe listă, mai ales ca model feminin (o perspectivă pe care nu o voi deţine niciodată). Ca model masculin, din experiența mea personală, este mai greoi să împing un paragraf din lista de dorințe (livrare, taxă, data livrării etc.).

  Este de la sine înțeles că cardurile plocon nu vă vor plăti facturile și cheltuielile. Dar, din experiența mea, sunt cel mai sigur și mai de acord plocon pe care îl puteți primi. Cardurile electronice adorm deasupra, așa că nu dormi pe ele.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.