Modalități creative de a rămâne implicat în nopțile lente

Forumuri Suport modele videochat Modalități creative de a rămâne implicat în nopțile lente

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Chaturbabe aici! Filmez camere pe CB de puțin mai puțin de un an, așa că aceasta este prima mea experiență cu (ceea ce presupun că este) o oprire înainte de vacanță. Știm cu toții cât de sfâșietor și frustrant poate fi să ne scuturăm fundul într-o cameră liniștită, motiv pentru care încerc să fiu proactiv în pregătirea pentru nopțile potențial grele care urmează.

  În acest scop, am experimentat să mă gândesc la modalități creative de a continua să atrag (și sper să atrag!) Spectatori, în timp ce mă distrez. Poate sunt mai neliniştit decât majoritatea, dar după un timp dansând îmbietor, tachinandu-ţi un cu limba etc., devine un pic plictisitor. Ca să nu mai vorbim că există mii de alte modele care fac și aceste lucruri. Care sunt câteva activități interesante pe care le-ați făcut sau v-ați gândit să le faceți în fața camerei? De pildă, cu multe luni în urmă, într-o noapte distins de lentă, m-am difuzat în timp ce purtam șosete până la genunchi și un dop. De deopotrivă, am repoziționat plantele pe cameră.

  Rețineți că nu numai că intenționez să mă ocup de lista mea de „de făcut” în timpul difuzării, ci și încerc să creez activități unice, captivante din punct de vedere vizual, de performanță, dar întâmpin dificultăți în a face brainstorming-ul. Singura idee specifică pe care am avut-o a fost să instalez o lumină neagră și să pictez (eu sau o pânză, sau ambele!) Cu vopsea cu lumină neagră.

  Mi-ar plăcea să aud gândurile și experiențele voastre! Aruncă-le în mine!

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.