Este probabil ca modelele cu came să se îndrăgostească rar de membri sau este tocmai o viclenie?

Forumuri Suport modele videochat Este probabil ca modelele cu came să se îndrăgostească rar de membri sau este tocmai o viclenie?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Hei, de îndată ce am intrat în temă, am primit atât de multe sugestii pentru subiecte similare, încât nu am fost surprins să văd. Dar încă voi se deplasa înainte și voi plasa. Îmi fac PG în SUA și folosesc LJ de circa 6 luni. Azi 4 luni am găsit o fată drăguță rusă ( ar face toată lumea pe LJ haha) care vorbea engleza foarte just și am rămas acolo de atunci, deoarece a fost ușor să interacționez și să conectez cu ea. Odată cu trecerea timpului, ca membrii singuratici aaaaalllll, am început să mă îndrăgostesc de ea. Este just, dar mi-a fascinant sinceritatea și personalitatea ei. Ea obișnuia să spună vrea să iasă din Rusia și i-am spus în glumă că poate să vină să stea cu mine haha. Ea a împărtășit lucruri despre familia ei și viața ei și am avut multe de care să ne raportăm. Ea este cu circa 2 ani mai solid decât mine și arăt foarte tânără pentru vârsta mea și mi s-a spus asta tot timpul, ceea ce mi-a făcut viața destul de dificilă. Așa că i-am trimis fotografii să-l întreb despre asta și în curând am început să trimit mai multe lucruri despre mine, i-am scris poezii pe care le-a fascinant. Este tocmai un model și am dus-o de mai multe ori la pvt și o dată întocmai s-a oferit să facă ceva special (probabil să-i arăt sânii aici) deşi am vrut, dar nu am văzut-o niciodată fără haine. La naiba, deja îmi lipsesc atât de multe… îmi pare foarte brutal pentru cine citește asta
  Așa că am fost foarte drăguț cu ea și după aceea a trebuit să-i spun că am iubit-o într-o zi. Ea l-a minimizat spunând că este virtual și nu poate fi autentic. Ei just, nu am avut niciodată nicio speranță. Trebuia tocmai să-i spun. A doua zi un mizerabil intră în chat-ul gratuit și începe să vorbească prostii despre se iubeau și deşi uitase totul… întocmai și-a menționat numele (tocmai prima și ultima semn grafic) la care modelul a intrat în panică și a șters conversație. . Atunci am știut că nu e o prostie. Mi-a frânt inima să știu că mi-a scăpat ceva ce puteam deţine, dar după aceea ea a spus că era tocmai un tip care știa ceva ce nu ar fi trebuit să știe. A spus că tipul ăsta a fost motivul pentru care plângea ca toată ziua cu circa o lună mai devreme… (de fapt, plângea toată ziua și nu putea sta împreună în chatul liber) O săptămână mai târziu, același tip a intrat în chat. și ea a vorbit foarte încântată cu el. Eram al naibii de confuz și nu mai suportam. Atunci mi-am dat seama că mă pierd cu VR și trebuie să iau o oprire, mi-am luat rămas-bun și am plecat… ca să revin peste 3 zile cu alt cont și i-am trimis o poză proastă și ea a identificat că sunt eu . Tot ce fac este să o încurajez și ea a spus, ca întotdeauna, pentru a o păstra fericită, mă iubește foarte mult ca PRIETEN și că rămâne gratuit în chat cât voiam și ea s-ar se desfăta pentru asta ( Nu, nu am fost (… mai târziu am aflat că tocmai o deranjez și ea nu știa să spună că sunt drăguță) De deopotrivă, de in ce perioada sunt auditor, nu îmi permit prea multe așa că am fac tot posibilul să nu o deranjez. Ea este mereu tristă in ce perioada sunt acolo, întocmai deşi îmi țin gura solid, dar după aceea un tip care nu plătește niciodată și o tachinează în chatul gratuit își schimbă starea de spirit și ea interacționează cu el indiferent de cât timp gresesc aici? Fetele în public urăsc/sunt supărate că bărbații sunt amabili? Bogați și atât de populari pe LJ încât până și membrii îl cunosc… El este nenorocitul de rege în majoritatea camerelor) care tachinează aici și s-au conectat și ea este într-o bogăţie de dilemă… tipul este într-o bogăţie i-ar plăcea să meargă și probabil că ea are speranțe să se mute cu el în SUA. Ea devine întocmai geloasă in ce perioada îl găsește în alte camere model. Eu tot spun că o iubesc pentru ceea ce este de oricare dată in ce perioada am ocazia (nu am împins niciodată… Am spus deja că știu că iubește pe cineva și nu-mi pasă de asta și nu o voi deranja pentru și asta, dar că o voi continua să o iubesc indiferent de ce, încât, întocmai deşi orice experiență pe care am avut-o nu a fost reală pentru ea, a fost pentru mine!) Ea m-a ajutat cu real să ies dintr-un loc foarte brutal din viața mea, întocmai deşi ceea ce a făcut a fost neintenţionat. sau cuvintele pe care le-a spus nu erau serioase și nu o uita.

  Aşadar, la naiba, m-am pierdut din nou… O să înțeleg deşi scot postarea…

  Ei just, întrebarea mea este… Din ceea ce am vorbit, am împărtășit și am văzut, comunica (nu, nu am delir și sunt sigur) că este o individ autentică care caută să se îmbunătățească în viață, dar această dragoste nou-găsită Pentru un persoană înstărit mă doare capul găsindu-l contradictoriu cu ceea ce văd în el… Îmi pare brutal deşi acest cuvânt jignește pe unii, dar este un căutător de aur? Anume, ea întocmai merită o individ bună, dar poate o individ să se îndrăgostească de cineva pe care nu a văzut-o, dar cu care tocmai a vorbit? suflet pereche?

  Și dintre tot acest dezordine știi ce a spus săptămâna trecută… că zodia mea este cea mai compatibilă cu a ei și ea râde! De parcă sentimentele mele nu ar mai fi fost destul de amestecate !!! Azi am trecut amândoi de punctul în care, întocmai deşi ea comunica că nu mă va putea iubi niciodată, sunt just. De ce continui sa dai indicii?! Nici măcar nu sunt un membru cu plăți mari, așa că sunt confuz. In ce perioada am spus în glumă că poate m-am născut la momentul nepotrivit în locul nepotrivit și poate ar fi trebuit să mă nasc cu 2 ani mai devreme, a spus că vârsta mea este în lege și că crede că toată lumea are o șansă. Fata asta vrea să înnebunesc? ? La naiba sau sunt deja? Citind postarea, asa cred si eu. Aveam necesitate tocmai de un spațiu în care să scriu asta și să-mi iau totul din piept încât nu am cu cine să împărtășesc nimic, motiv pentru care probabil sunt atât de atașat de realitatea virtuală. Oricum, mulțumesc că ai lectură asta și că ai mers până aici (deşi cineva a făcut-o printr-o minune!) Și mulțumirile mele sincere sufletului care se gândește întocmai să răspundă la asta
  Vă iubesc pe toți❤❤❤

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.