„Cum să fii interzis de la MFC în mai puțin de 2 minute”

Forumuri General Videochat „Cum să fii interzis de la MFC în mai puțin de 2 minute”

 • Post
  Adela
  Participant
  none

  Este distractiv, trebuie să vezi videoclipul unei camgirl foarte deștepte în MFC… „ să fii interzis în MFC în mai puțin de 2 minute” http://dai.ly/HLXJhc de la @TheAstroKittie

  În videoclip, ea preia atât rolul nebunului care crede că este un spectator extraordinar, cât și al camgirl-ului răsfățat. Ambele desene animate sunt sigure, dar suficient de aproximativ de realitate pentru a fi familiare.

  Oricare implicat în lumea lui personală și interesat să negocieze sau să fie de învoială, ci pur și simplu se întreabă de ce lucrurile nu merg pe drumul lui.

  Lipsei de mesaj se adaugă scrierea slabă și explicațiile slabe, câte una pe oricare adaos, dar te face să te întrebi deşi nu este altceva aici și întocmai deşi ar fi față în față, întocmai ar putea face o legătură?

  Sau limbajul corpului și efectele spațiale ale cărnii ar ocoli utilizarea greșită a limbii engleze și posibilele obstacole mentale în calea comunicării și ar face să se întâmple ceva?

  Este o meta-investigație semnificativă și aprofundată a unora dintre problemele fundamentale ale camerelor online sau un videoclip distractiv de mai puțin de 2 minute. Fi subordonat de tine.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.