Cont CB a fost interzis din cauza ID-ului expirat? Te rog ajuta-ma

Forumuri Suport modele videochat Cont CB a fost interzis din cauza ID-ului expirat? Te rog ajuta-ma

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Buna tuturor,

  Așa că am fost în streaming pe Chaturbate azi și mi-a fost întrerupt neaşteptat fluxul și am primit următoarea notificare:

  „Aparatul foto a fost blocat ca urmare a preocupărilor legate de respectarea termenilor și condițiilor noastre. Vă rugăm să rețineți că avem toleranță zero pentru participarea minorilor pe platforma noastră sau orice încălcare a legii aplicabile. Deşi credeți că această acțiune este o eroare, poate contesta această interdicție trimițându-ne o supraveghere a vârstei la https://chaturbate.com/accounts/age_verification/”.

  Aveam un ID pe cont care trebuia să expire în curând, așa că cred că nu actualizarea a fost provoca interzicerii mele. A mai avut cineva experiență cu suspendarea contului din provoca unui ID expirat? Și au reușit să ridice interdicția după ce au trimis noi fotografii de identitate? Am trimis deja câteva fotografii actualizate echipei de asistență, dar am vrut să contactez aici, deoarece știu că poate dura timp să răspund rar.

  De deopotrivă, mă întreb ce se întâmplă cu câștigurile modelelor în cazul unei interdicții. Sunt capturați de Chaturbate? Am lucrat cu normă întreagă săptămâna aceasta și am necesitate disperată de câștiguri. Peste 90% din venitul meu provine din CB și nu îmi voi putea înveli chiria fără ea. Va multumesc tuturor preliminar pentru raspunsurile voastre.

Vizualizare 1 răspuns (din 1 în total)
 • Replies
  Alisa
  Moderator
  RO

  Buna. Contul a fost dezactivat din provoca expirarii ID-ului. Banii care au fost facuti vor ramane in contul de model pana la activarea sa. Tot ce va trebui sa faci este sa verifici din nou contul de model. Pentru a face acest lucru va trebui sa accesezi contul de model Chaturbate, Age Verification si va trebui sa urci din nou noul ID. Poti urmari deasemenea si acest tutorial: https://www.videochatul.ro/tutorial/tutorial-chaturbate/.

Vizualizare 1 răspuns (din 1 în total)
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.