Clauze de neconcurență la părăsirea unui studiu

Forumuri Suport modele videochat Clauze de neconcurență la părăsirea unui studiu

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Bună ziua doamnelor și domnilor). M-am înscris pentru un cont aici pentru a sprijini un amic de-al meu care absolvi printr-o perioadă grea. Aștept cu nerăbdare câteva sfaturi de specialitate.

  Sunt un persoană care are un amic care are ghinion. E drăguță și face camere web pentru un tampit, dar vrea să o facă de acasă; îi place această activitate și ar putea câștiga money frumoși. Șefa ei (tot o femeie) este o fostă dependentă de metanfetamina care i-a spus că ea este „tocmai o altă ”. Falnic, nu? 😡 E făcută, dar a fost foarte populară în acest , iar ăsta este cel mai rapid mod de a se readuce pe picioare. O să-i împrumut computerul meu în plus, camera mea web și îi voi dobândi un monitor pentru a o sprijini să înceapă. Fac extindere web și marketing, așa că o sprijini și să obțină niște clienți cât mai rapid probabil, aşa încât să poată începe din nou să câștige money.

  Șeful ei a amenințat-o cu o prevedere de neconcurență, într-un contract pe care l-a semnat și de care nu-i vor da nici măcar o copie. Habar n-am deşi contractul sau clauza de neconcurență sunt executorii din punct de vedere legal sau tocmai o tactică de sperietură. Aşadar iată întrebarea mea:

  Are vreuna dintre voi, doamnelor, experiență cu clauze de neconcurență sau amenințări? Întocmai aș putea folosi câteva sfaturi de la experți. Prietena mea se află într-o situație proastă și fac tot ce pentru a o sprijini să se întoarcă într-un loc de împuternicire și independență. Orice sfat pe care îl aveți va fi stimat și vă mulțumesc!

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.