Chaturbate.. armata de bot?

Forumuri General Videochat Chaturbate.. armata de bot?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Asta a fost nou pentru mine, cel puțin.

  Membrul, cenușiu, tare, a intrat aseară în camera CB a modelului meu preferat și i-a spus să-i facă PM ca să-i spună secretul succesului pe CB. Ea l-a convins să vorbească tocmai în chat-ul principal, unde a oferit următorul motivare de vânzare: „Aşadar știi modelele de pe prima pagină au, de pildă, 500 de utilizatori în camera lor? Ei just, trebuie să ai atât de mulți utilizatori ca să mergi pe prima pagina, ca sa vina la tine destui oameni sa iti dea genul de sfat pe care ti-l doresti.

  Azi, în mod cert nu este cazul; ea și cu mine am fost foarte atenți la poziția ei în „ordinea de clasare” CB de mai multe sesiuni. Poziția pare a fi surprinzător de volatilă, în comparație cu CamScore de la MFC, de pildă. Starea lui CB este foarte afectată de lucruri după cum un nou basculant unic, întocmai și vreunul care a dat tocmai 1 jeton; un singur utilizator care se înregistra în clubul tău de fani; numărul de adepți noi; o perioadă surprinzător de scurtă de tăcere gratuită; un utilizator care dă degetul în sus pentru perioada de 24 de ore; etc. Oferă rezistență solidă unui singur basculant înalt care încearcă să împingă un model înainte. De fapt, aș fi ghicit din ceea ce m-am uitat că „utilizatorii în cameră” are o pondere nulă în algoritmul de sortare CB.

  Și-a continuat discursul: „Ei just, se dovedește că am 500 de conturi anonime cu adrese IP unice. Am un program care m-a ajutat să obțin significant_namedrop pe prima pagină, înainte ca ea să mă blocheze încât am primit ceea ce îmi doream. Am câteva recenzii. .” la acest spectacol și am necesitate de un loc unde să-l testez.”

  Aici tonul lui a deraiat cuminte pentru mine personal.

  Aveți 500 de adrese IP unice? Oh, ai o mică rețea gură, genul de lucru cu care mă lupt activ, profesional, în oricare zi.

  Crezi că utilizatorii din sală vor catapulta pe cineva tocmai pe prima pagină? Știi mai puțin despre acest algoritm de notare decât am învățat în, știi, o săptămână sau două de observații.

  Te-a blocat modelul pe care l-ai ajutat? Da, sunt sigur că nu deţine niciun motiv să facă asta; Modelele blochează băieții drăguți, știi, fără motiv, tot timpul.

  Doriți să vă testați programul? Nu ai necesitate de permisiunea prietenei mele pentru a o se osteni în camera ei, știi; CB nu vă oferă instrumentele de care aveți necesitate pentru a vă fixa deşi ați se osteni.

  Și toate acestea sunt din bunătatea inimii tale? Sunt sigur că nu-i vei pretinde prietenului meu nimic în curând.

  Aşadar, deşi ar fi după mine, aș rezilia acest membru, argumentul său de vânzări și botnetul lui. Cu toate acestea, prietena mea este puțin frustrată de succesul ei CB, sau de lipsa acestuia, și pare puțin tentată de ideea că există o scurtătură secretă înspre victorie.

  Există unele dezavantaje pe care le-am trecut cu vederea și pe care ar trebui să le ofer drept contracarat acestui vânzător de ulei de șarpe? Sunt sigur că există un element sau două în asta care îmi lipsesc…

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.