Cât timp petreci pe camera web?

Forumuri General Videochat Cât timp petreci pe camera web?

 • Post
  Adela
  Participant
  none

  Nu mă refer la ore pe zi, fie ca camgirl, fie ca spectator, mă refer mai mult ca adaos a vieții tale. Cele mai multe camgirl-uri, ca orice model, vor funcționa probabil tocmai câțiva ani din viața lor. Și ăsta este vreunul dintre motivele pentru care trebuie să fii precaut deşi nu vrei ca prietenii și familia să afle despre tine. Deși poate fi o adaos scurtă a vieții tale, se poate transforma într-o mare tortură de cap mai târziu atunci in ce perioada treci la altceva și nu vrei să faci față reacțiilor sociale de a lucra în industria camsite.

  Aceasta nu este o știre și, deși merită repetat, este o întâmplare pe care m-ați auzit, iar alții o repetă de multe ori.

  Dar rămâne cu „durata de viață” a vizualizatorului webcam? Nu este ceva la care m-am gândit prea mult înainte, până in ce perioada am dat azi peste informații care mi-am dat seama că ar putea fi analizată puțin pentru a sesiza câteva perspective în acest substrat.

  Fiind un tocilar al Excel și un pic tocilar al datelor, nu m-am putut abține și am luat această listă de 1200 de vizualizatori de camere web, cu detalii despre cât cheltuiseră din 2005, și am trecut printr-o mică examinare. Azi, tare, este probabil să nu fie suficiente date pentru a fi semnificative din punct de vedere statistic și este cu siguranță un eșantion părtinitor, dar arată totuși unele tendințe care cred că se referă la propria noastră experiență ca camgirls.

  În primul rând, este clar că majoritatea oamenilor care se înscriu pentru un cont gratuit cu niște „credite gratuite” nu cheltuiesc niciodată mai mult de atât. Aproximativ autentic 50% dintre utilizatorii camerelor web și-au creat conturi, și-au primit minutele gratuite și după aceea nu au cumpărat niciodată mai multe.

  Poate că experiența nu a fost suficient de convingătoare pentru ei, nu au găsit acea potrivire perfectă la o camgirl sau poate că prețul pur și simplu nu părea să merite. După știm cu toții, mulți oameni consideră „bizar” ideea de a plăti pentru webcam pentru camsite, in ce perioada ați putea plăti un preț similar pentru divertismentul live în individ la un club de striptease. Situația particulară din viață sau psihologie care face ca chat-ul online prin webcam să fie preferat pentru unii oameni este tocmai asta, tocmai ceva care face clic pe unii oameni.

  Un alt mod de a privi acest lucru este că ceilalți 50% dintre oameni s-au întors și au cheltuit mai mult și cred că este destul de impresionant și arată că chatul video live servește o funcție utilă pentru mulți spectatori, în ciuda limitărilor sale.

  Dintre cei care au cheltuit money pe chat-ul prin webcam, pentru care au plătit mai mult pentru minutele lor gratuite, circa 40% au făcut-o o singură dată și nu s-au mai întors. Puteți considera că acestea sunt o extensie a celor pentru care aproximativ chat-ul nu a funcționat, dar au cheltuit niște money pentru a-l testa un pic mai mult (încât acele minute gratuite nu merg prea dincolo), iar după ce au experimentat pe bune, deși totuși nu l-a găsit pe placul lui, sau nu a meritat banii.

  Aşadar, ce cheltuiește un vizualizator „distinctiv” de webcam în termeni de luni petrecute ca fan? Cele mai bune vizualizatoare de camere web tind să folosească site-ul pentru perioade foarte lungi, cel puțin ani. După am menționat, datele mele datează tocmai din 2005, dar în acest timp am văzut că spectatorii continuă să cheltuie pe site de câțiva ani.

  Deşi începem cu cei care cheltuiau în 2005, atunci verificăm deşi mai sunt activi în anii următori, obținem acest lucru

  2005 – 100%
  2006 – 46%
  2007 – 25%
  2008 – 18%
  2009 – 18%
  2010 – 5%
  2011 – 5%
  2012 – 5%

  Așa că circa jumătate renunță un an mai târziu, dar fanii dedicați ai chat-ului webcam pentru camsite sunt încă activi 7 ani mai târziu, ceea ce cred că este un hobby dedicat!

  Ai un fan dedicat care îți este alături de ani de zile?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.