Câștiguri de cuplu,

Forumuri General Videochat Câștiguri de cuplu,

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Bună, băieți, suntem un cuplu din Marea Britanie și ne gândim să facem camere împreună, dar avem câteva interogari pe care am tinde să le punem.

  De ce sunt atât de puține cupluri pe site-uri de camere după cum chaturbate? Momentan sunt tocmai 3 pagini de cupluri, dar 33 de pagini de femei și 16 pagini de bărbați. De ce atâta diferență? Bineînțeles, este mult mai ușor pentru solo-uri să plece și să o facă singuri, nu au necesitate ca partenerul lor să fie de învoială sau să găsească pe cineva cu care să se acționeze, dar încă pare un volum mic. Cuplurile nu sunt atât de populare? Nu fac ei mulți money? Am lectură pe multe site-uri web că cuplurile câștigă mai mulți money decât femeile singure și bărbații singuri, unii susțin că cuplurile câștigă 200 de dolari pe oră, alții susțin că cuplurile câștigă între 1000 și 10.000 de dolari pe oră, ceea ce nu este Credem cuminte că este poate fi real. După ce am urmarit pe acest forum, se pare că opinia generală este că cuplurile câștigă mai puțin decât femeile singure, în ciuda faptului că multe site-uri par să sugereze altcum.

  Aşadar crezi că merită să dai o lovitură camerei, ne place foarte mult bdsm-ul, dominația masculină și supunerea feminină? Ar fi mult interes pentru un cuplu ca noi? Există un stabilit site care este mai favorabil pentru noi? Sau ar fi mai just să facem clipuri? Ne-am gândit să deschidem un magazin de clipuri la clips4sale, deoarece pare un loc potrivit pentru materiale și este probabil să încărcăm conținut nou în oricare zi. Ce crezi că ar fi mai favorabil? Tare, le-am putea face pe amândouă, dar ne-am tinde să avem o idee realistă a câștigurilor posibile. Am putea câștiga cel puțin 1.000 dolari pe săptămână tocmai făcând camere? sau tocmai fac clipuri? Ar trebui să le facem pe amândouă? Ar fi realist să câștigi mai mult decât atât? Știm că nimeni nu poate oferi garanții sau câștiguri precise, deoarece sunt prea multe variabile, dar oricare dintre acestea este cel puțin un obiectiv realist pe termen lung, deoarece ar trebui să investim money în echipamente etc.

  Mulțumesc.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.