Camere bărbați vs femei

Forumuri General Videochat Camere bărbați vs femei

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Ăsta este scris în mod hidos și peste tot, dar am avut o zi lungă, așa că ușurează-te, mulțumesc că TLR sunt ultimii.

  Cunosc tot acest nou teritoriu în lumea webcam-ului, AFAIK, un singur site permite camere pentru bărbați, Chaturbate și nu știu de cât timp permite CB camere pentru bărbați. Primele 5 zile în care m-am întors a mers foarte just, în principal încât bannerul „NOUL” de pe pagina mea și vechii mei telespectatori m-au primit, dar în ultimele zile s-a blocat, la mare măsură. Libertățile abundă. M-am uitat o moment la una dintre cele mai bune camere, SOLEY (deşi îți vine să crezi, pentru a viziona și ce aș putea încorpora în spectacolul meu pentru a-l face mai reușit. Sfaturile se revărsau și în timp ce ea era frumoasă și atrăgătoare, ea nu era.). întocmai face ceva diferit de mine. Cămașă off-target / off-target brah, off-target chiloți / off-target underwear. Target Cumshow / Target Cumshow. Sunt și atrăgătoare (falnic sau nu, ei just, asta e altă întâmplare hahaha)

  !! DISCLAIMER!! Aceasta se dorește a fi o discuție civilă legată exclusiv de diferitele dificultăți cu care se confruntă oricare tip și de modul în care femeile cameratoare îi susţine pe bărbați să își îmbunătățească jocul. Aceasta NU se dorește a fi o luptă nepoliticosă / videochat / misogină / feministă despre „cui are mai chinuitor”, „cui o are mai ușor”.

  Aparatul foto ESTE violent și este necesitate de o anumită personalitate, stil și, cel mai deosebit, răbdare și treabă grea pentru a câștiga o individ care este dispusă să-ți dea înclinație. Cu alte cuvinte, ați putea crede că meritați mai multe ponturi decât meritați cu real.

  Azi, așa am spus mai devreme, nu vreau să fac acest lucru mai ușor pentru fete decât pentru bărbați, dar ca telespectatori și ca aparate de filmat, cred că se știe în public că femeile au în medie mai mulți bărbați în camerele lor decât bărbați. camera are (fie hetero sau gay)

  Există motive evidente pentru acest imo. Sunt niște gay însetați, dar cred că bărbații videochat sunt în public mai însetați. Experiența mea este de 1 an și 4 luni de cameră web în total.

  Bărbații gay fi rar și regine totale. Regine ale dramei. Sabotă-ți programul, te respinge în uitare, încearcă să descoperi cine ești și descoperă-te pe tine însuți deşi nu le dai ce vor ei gratis sau deşi nu îi modifici. Din nou vreau să reiterez că aceasta nu este o generalizare, ci o discuție și multe dintre camerele de filmat cu siguranță s-au confruntat cu același lucru din partea telespectatorilor lor.

  Acestea fiind spuse, în opinia mea, în cazul în care o cameră populară poate scăpa spunându-le amabil telespectatorilor, „te rog nu pretinde” sau „Fără mesaje private”, „răsfățați-mă cu lista mea de dorințe Amazon deşi doriți”, favorabil mea experienţă. , webcam ca un prunc, se vor întrista mereu, vor pleca (până la spectacolul tău de , bineînțeles) și după aceea se vor întoarce toți freeloaders, vor comunica „hmm, ce primesc deşi îți trimit un card plocon Amazon ?” Sau spuneți, hei, aș distinge să vă bacșișați „Altcum” Paypal/Cashapp, orice ar fi.

  Azi, munca , cred că toată lumea poate fi de învoială, este un sector al femeilor. Te uiți la unele dintre cele mai urmărite cameri de feminin și le compari cu cele mai urmărite cameri de masculin și îți garanta că cifrele vor vorbi de la sine. E în lege, sperăm.

  TLR = Cameră web pentru femei și bărbați, deși provocatoare pentru amândoi poate fi o sarcină dificilă, care sunt câteva sfaturi pentru femei (care cred că au un timp natural mai ușor pentru femei încât, ei just, vaginul și, ca om videochat, sunt proiectând aici) ne poți oferi bărbați, mai ales în sfera de a nu da spectacole gratuite, de a deţine de-a face cu reclamanții fără să pară nepoliticos / pur și simplu să le pese de jetoane și, MAI ȘI ce deşi le oferi telespectatorilor CEVA ce faci, le trimiți carduri plocon Amazon?

  Sper că ăsta este un logos manierat și iertați-mă deşi sun sărat și răvășitor, tocmai am avut o zi cu camera de 6 ore cu practic nimic altceva decât muște ieșind din buzunare după ce am avut o cursă foarte bună la început.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.