Bună, sunt cam nou în Chaturbate și am nevoie de un sfat!

Forumuri Suport modele videochat Bună, sunt cam nou în Chaturbate și am nevoie de un sfat!

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Bună, am fost pe Chaturbate tocmai de circa 3 săptămâni, totuși am mai fost pe playcamgirl.com și pe alte site-uri, așa că știu fi unii dintre spectatori/fani. Întocmai ieri, un fan a cumpărat patru lucruri din lista mea de dorințe Amazon. Nu mă înțelege greșit, sunt incredibil de recunoscător. Au cheltuit un total de 267,97 USD! Dar nu am auzit niciodată de acest fan până azi, pe niciunul dintre celelalte site-uri ale mele sau pe Chaturbate și dintr-o dată am cumpărat patru cadouri și după aceea am cerut să-l adaug pe Skype (permit spectacol privat gratuit după ce am primit cadouri). În mod normal, nu adaug urmăritori pe Skype, dar am simțit că am necesitate încât am cheltuit mulți money.

  Îmi pare rău că mă îndoiesc de el… dar vreau tocmai să mă asigur că un fan nu încearcă să obțină o show gratuită de la mine imediat și după aceea să anuleze gratuitățile după ce am petrecut atât de mult timp cu ei (și întocmai am plecat ieșit și și-a cumpărat o pereche de pantofi încât voia eu).

  I-am trimis următorul mesaj, dar nu a răspuns niciodată la ceea ce i-am spus, ci tocmai a spus „u on”

  „Nu face un spectacol întreg până nu primesc jucăriile. face un spectacol de previzualizare de 20-30 de minute. Dar de obicei nu fac un spectacol până nu primesc cadourile și prezenta cumpărătorului că joc cu ei.” și cât de distractive sunt jucăriile. Nu vreau să fiu nepoliticos, voi face un preshow. Dar nu face o performanță completă până nu primesc cadourile, dragă, e politica mea și o încalc deja fiind de învoială. pentru a face un program aici. Sper că puteți înțelege, sunt foarte recunoscător și sunt foarte încântat să folosesc noile jucării cu tine fiind prima individ care o vede. Programele de previzualizare sunt de obicei tocmai freestyle pentru mine, similare cu freeview. pe chaturbate, dar devin mai urât mai rapid.

  Din nou, sper să înțelegi.
  Anne T.”

  S-a întâmplat vreodată asta cuiva? Sunt prea paranoic în privința asta?
  Vreun sfat??
  iată câteva capturi de ecran ale acestei situații…

  Jucăriile cumpărate:

  Capturi de ecran Skype:

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.