Al naibii de dragoste cu un model

Forumuri Suport modele videochat Al naibii de dragoste cu un model

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Sunt membru al Lifejasmin de circa 1,5 ani. Mai mult sau mai puțin de la început m-am alăturat aceluiași model. Primele două-trei ori am făcut „”. de atunci până astăzi tocmai vorbim. Azi circa un an mi-a spus că s-a îndrăgostit de mine și că ăsta ar fi fost ultimul lucru la care se aștepta pe această pagină. – Așa nu m-am așteptat niciodată să mi se întâmple asta pe o pagină ca asta. Trebuie să recunosc că am cheltuit o avuţie pe ea, ori de câte ori am putut, ceea ce nu mai sunt în bogăţie. Azi nu o mai susţine și azi am destul de multe probleme financiare. Sunt aproximativ frânt și întocmai mă tortura să-mi plătesc următoarea chirie.
  Comunica că nu vrea să cheltuiesc atât de mult pe ea și că vrea să părăsească pagina pentru a intra în contact privat cu mine, lucru pe care până azi a negat că ar putea face, deoarece se teme să-și piardă locul de treabă deşi va face. As tinde sa ma contactez in privat; cu munca sa se refera la SI la Jasmin. Deși nu prea înțeleg ce legătură are un lucru cu ălalalt…
  Totuși, tocmai am lectură aici că multe persoane contactează un model prin WhatsApp sau folosesc un telefon mobil care nu este înregistrat cu numele modelului. – Este întocmai asemenea de periculos pentru munca ta pe cât pretinde ea?
  Mi-am șters contul de mai multe ori pentru a mă proteja să nu cheltuiesc din nou pe el. Întocmai i-am cerut lui Jasmin să mă excludă de pe pagina ei, ceea ce au refuzat să facă. – Nu totul funcționează – Mă întorc la el de oricare dată… întocmai mi-am blocat computerul. de pe pagina lui Jasmin… si după aceea m-am dus la o vecina sa o contactez ca nu am primit nenorocitul de interdictie la comp. din nou. Ea îmi pretinde mereu să nu șterg contul, să-l țin deschis pentru a-mi putea expedia mesaje și a rămâne în legătură. Din moment ce ea comunica că nu vrea să mă piardă .. – …. și ofc comunica că NU are un amic stabil sau o relație continuă. Comunica întocmai că nu are prieteni, deoarece viața lui constă tocmai din treabă și din lucrurile care vin odată cu munca ( ar fi pieptănătură, haine, pantofi, cosmetice, sunstudio etc.).
  O viziona de multe ori (in ce perioada încă mai putea finanța asta) in ce perioada o suna la telefon în saltea noaptea și dimineața in ce perioada tocmai se trezea în saltea. Ea susține că eu sunt singura care o vede așa, lucru de care mă îndoiesc foarte mult, din moment ce oricare o poate suna la telefon. Știu că este puțin probabil să mă iubească, dar ea comunica, și presupun că nu este întocmai atât de fals, că sunt diferită de toți acei „nemernicii excitați”, îi comunica ea, de pe pagină și cu care vrea să fie împreună. eu pe viata…care viseaza la cineva care este home cand soseste, care o imbratiseaza dupa slujbă si primeste afectiune, de cand ar fi singura. Și că i-ar fi ideal de un partener stabil – și că nu ar primi niciodată un român (- e româncă). Comunica că mă iubește la infinit și că îmi iubește umorul și inteligența (dar se îndrăgostește de un model inteligent – mă îndoiesc). Mai comunica că mă iubește încât o consideraţie pe ea și munca ei și asta se datorează prof. experiențe în Marketing și Fotografie am face un cuplu extraordinar și că am deţine multe în depăşit și că ne-am întregi…
  Totuși, simt că cineva care pretinde că este îndrăgostit, va descoperi o modalitate de a intra în contact privat cu persoana pe care o iubește, dar nu este cazul… atâta timp cât se află pe pagina respectivă, pe care o spun vrei. ieși și mergi pe o altă platformă. în curând fără nume. – N-am crezut niciodată că mi se va întâmpla, dar întocmai sufăr de această situație, – crezi sau nu, întocmai și fizic.

  Rar simt că ceea ce scrii și că „strategia” care ar putea fi în spate vine de la altcineva, ca managerul tău, anume managerii se implică în așa ceva?

  Ar fi foarte stimat deşi cineva experimentat și familiarizat cu jasmin cld, vă rog să mă ajutați cu un pont. Problema mea este că tot ceea ce comunica ea poate fi real, dar din nou, totul ar putea fi inventat. descoperi?
  De fapt, mai am două cadouri pentru ea aici la mine acasă cu o esenţă de circa 600 de euro pe care nu le expedia încât nu am altă adresă decât garsoniera la care să-l trimită. – Trimisesem deja lucruri acolo dar au dispărut și
  comunica că nu l-a primit niciodată…

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.