Ați avut vreodată o experiență în care membrii dvs. s-au atașat PREA…?

Forumuri General Videochat Ați avut vreodată o experiență în care membrii dvs. s-au atașat PREA…?

  • Post
    Denisa
    Participant
    RO

    Așa că iartă-mă deşi asta a fost postat înainte. (Nu am văzut încă nimic tradiţional despre asta!) Dar aș tinde să încep un soi de temă în care putem vorbi despre membrii care se atașează puțin… destul de inteligibil.

    De pildă, vreunul dintre membrii mei preferați/cu cel mai mare bacșiș/obișnuiți în acest moment. A plătit pentru videoclipuri personalizate, rar îmi expedia money prin Google Wallet, îmi plătește chiloții, îmi dă mereu bacșiș în timpul emisiunilor mele. Just, la naiba, da, asta e extraordinar pentru banca mea. Totuși, a plătit și pentru Kik-ul meu… de care nu-mi pasă. Este foarte drăguț și distractiv să discutăm, iar in ce perioada mă plictisesc îi trimit mesaje înainte și înapoi. Îl apreciez ca individ. Pare veritabil și iubește familia și toate acele lucruri bune.

    Din păcate, cu cât vorbim mai mult, cu atât mi se pare mai atașat. Până în punctul în care comunica „oh, ar trebui să ne întâlnim” odată, bla, bla, și, de altcum, schimb amabil subiectul sau renunț, și continuăm să vorbim despre altceva. Dar mă enervează in ce perioada comunica lucruri de genul „Mi-ar plăcea să mă trezesc și să-ți văd fața într-o zi, ești atât de frumoasă…” lucruri de genul. Aşadar, din păcate, cred că deşi acest lucru va continua, va trebui să-l blochez pe toate platformele mele după ce l-am dezamăgit ușor. Ceea ce este foarte nasol încât el este un cumpărător uriaș și un soi de tatăl meu online lol, așa că el este, literalmente, principalul meu flux de numerar de la cameră. Dar el îmi depășește limitele.

    Aşadar da, deşi aveți povești, mi-ar plăcea să le aud!

    0
    0
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.
css.php