Cum sa-ti faci munca mai usoara?

General discussions about video chat
Post Reply
Giulia
Posts: 15
Joined: Sun Sep 16, 2018 8:40 pm

Thu Sep 27, 2018 5:28 pm

Buna. Videochatul este un job ca oricare altul si cum in toate domenile la un moment dat intervine pierdera rezistentei si intervine oboseala. Dar acest lucru se poate rezolva daca avem putina ambitie si acordam interesul necesar pentru a stabili un echilibru acest lucru. Iata cateva sfaturi pentru a va face munca mai usoara.
Somnul
Somnul este absolut necesar organismului nostru 8 ore de ohihna sunt indeajuns pentru un sistem imunitar foarte rezistent,a dormi suficient in mod regulat este cel mai bun mod de a avea o stare generala mult mai buna si pentru a mentine atentia si concentrarea la cote maxime. Un somn bun poate face minuni pentru sanatatea mentala,psihica si fizica a organizmului tau.
Alimentatia
O alimentatie sanatoasa inseamna consumarea diferitor alimente de baza precum proteine,legume si foarte multe fructe,fructele sunt o sursa de energie pentru organism si ajuta foarte mult la un sistem digestiv mai bun. Consumul de apa este indicat in cantitati cat mai mari este secretul siluetei perfecte si a hidratari pieli. Apa hidrateaza celulele pielii facandu-ti tenul sa arate impecabil. Alimentatia este o componenta a unui stil de viata sanatos alaturi de o activitate fizica,un somn si o sanatate mentala buna.
Sportul
Sportul are efect antistres, sportul ajuta la eliberarea unor substante din organismul nostru care ne fac sa ne simtim mai fericiti si mult mai relaxati. In timpul activitati fizice corpul nostru produce endorfine substante care ajuta la starea noastra de bine si reduce considerabil senzatia de oboseala. Femeile care fac sport arata si se simt bine in pielea lor fata de femeile care nu practica deloc activitati fizice.
Casandra
Posts: 15
Joined: Sun Sep 16, 2018 8:30 pm

Sun Oct 21, 2018 3:03 pm

Toate aceste lucruri mentionate de Giulia sunt foarte importante si trebue luate in considerare de absolut toate modelele de videochat este important pentru sanatate,pentru ca daca nu avem parte de ea nu vom putea merge mai departe pentru a indeplini visele si pentru a ne realiza financiar. Un lucru pe care as vrea sa-l mentionez cred ca programul de lucru trebuie sa fie ziua iar noaptea sa ne odihnim deoarece somnul in timpul zilei nu se compara cu somnul din timpul nopti.
Post Reply