Cum arata cu adevarat un model de succes

General discussions about video chat
Post Reply
Giulia
Posts: 15
Joined: Sun Sep 16, 2018 8:40 pm

Thu Sep 20, 2018 4:58 pm

Buna. Iata cateva mici sfaturi utile si foarte necesare modelelor care vor cu adevarat sa ajunga un Model de succes. Pentru a ajunge un model de top si pentru a benificia de succesul enorm pe care toate modelele si-l doresc trebuie sa tina cont de preferintele membrilor in todeauna.Membri sunt cheia succesului unui model. Seriozitatea si constanta sunt doua lucruri foarte importante.Cum se prezinta un model in fata membrilor conteaza cel mai mult. Barbati isi doresc comunicare,nu sa vada intodeauna fete dezbracate. Vor o fata de care sa fie atrasi fizic sa rada,sa glumeasca,sa danseze vor o relatie completa ca in viata de zi cu zi. Ei cauta modele cu care sa poata comunica pe tot felul de subiecte comune. Ei nu cauta doar fete frumoase pentru ca frumusetea este in fiecare dintre noi ei cauta o persoana care sa i fie partenera ca in viata reala.Daca ai membri de partea ta atunci vei avea cu adevarat succes pentru ca asta inseamna succesul in videochat :D
Casandra
Posts: 15
Joined: Sun Sep 16, 2018 8:30 pm

Mon Oct 22, 2018 4:22 pm

Buna. Foarte utile aceste sfaturi si foarte informative. Am sa fac tot posibilul sa fiu eu prima care sa ia initiativa si sa le ofer tuturor membrilor oportunitatea de a comunica cat mai mult. Pentru ca eu nu procedam asa inainte asteptam ca ei sa ma bage in seama iar uni dintre ei nu vorbeau deloc statea chiar si timp de o ora fara sa scrie macar un cuvant iar apoi plecau si erau membri cu bani. Trebuie sa fiu mai vorbareata si sa ma axez in foarte mare pe convorbire.
Elena
Posts: 2
Joined: Tue Oct 22, 2019 2:17 pm

Tue Oct 22, 2019 4:25 pm

Buna. Nu cred ca un model de videochat trebuie neaparat sa aiba anumite caracteristici. Cu siguranta sunt barbati care prefera femei mai plinute sau mai slabute. De asemenea, pot exista clienti care cauta femei care seamana cat mai mult cu fosta/actuala partenera sau sotie. Ai fi uimita sa afli cat de multi barbati cauta femei cu sani mici. Exista multe caracteristici, iar trasaturile fizice ale unei femeie nu cred ca sunt chiar atat de esentiale. Exista clienti pentru toate tipurile de femei!
Cu toate astea, modelele de videochat ar trebui sa invete cum sa relationeze cu un barbat. Poti gasi pe net foarte multe articole despre sex care sa iti ofere o idee cam cum gandesc barbatii si cum poti vorbi cu ei. Evident, experienta de asemenea conteaza. O femei experimentata va sti mai bine ce ii place unui barbat si ii va fi mai usor sa obtina tokens de la acesta, pe cand un model incepator va fi timid, poate chiar sceptica sa incerce anumite lucruri si va pierde multe token-uri. Intre un model de succes si un model care nu castiga prea bine este diferenta in mare parte de comportament. Evident, mai sunt si alte motive, cum ar fi de exemplu intervalul orar in care esti online, dar astea restul se invata pe parcurs.
Not perfect, but limited edition.
Post Reply