In ce consta frumusetea unui mode?

Cam Models Advice
Post Reply
User avatar
MayaOlivia
Posts: 56
Joined: Thu Feb 15, 2018 7:44 pm

Fri Dec 06, 2019 11:09 am

Frumusetea unei model consta in umanitate,naturalete,senzualitate,feminitate.Acestea sunt  cuvintele magice care definesc o femeie si o face speciala. Sunt unele lucruri pe care femeile le fac pentru a  inbunatati aspectul fizic prin tot felul de procedee foarte costisitoare iar uneori  ajung fara sa si dau seama la vulgaritate ceea ce nu mai este de loc natural. Daca sunt unele lucruri inestetice care ne deranjeaza si  cu adevarat este nevoie de o ajustare, atunci o putem face pentru confortul si buna noastra dispozitie dar cu moderatie si bun simt. Frumusetea este relativa si exista in fiecare femeie asa ca nu este obligatoriu sa ai masuri de fotomodel trebuie doar sa acorzi putina interes pentru a arata bine. Te poti face remarcata si poti iesi in evidenta prin trucuri de infrumusetare pe care orice femeie le poate folosi ci care sunt foarte naturale. Dar nu in ultimul rand si caracterul care este la fel de important ca si frumusetea fizica. Un caracter si o personalitate nepasatoare pot strica foarte usor frumusetea unei femei.

Lucrurile care fac femeia,femeie si o ajuta sa fie frumoasa.

Naturaletea

O femeie crede ca,daca foloseste un machiaj strident va scoate in evidenta mai tare trasaturile fetei si va atrage mai multi membri prin machiajul sau. Ceea ce e ele de fapt nu stiu este ca un barbat apreciaza foarte mult o femeie naturala. Dar asta nu inseamna ca nu ar trebui sa ne machiem,putem folosi un machiaj simplu si cat mai natural. Este suficient folosirea unui fond de ten potrivit tenului nostru,un fard de pleoape in culori naturale,un rimel,iar pentru buze un ruj rosu care sa ajusteze machiajul si a ne da o stralucire feminina si naturala. O femeie poate fi frumoasa prin caracterul sau natural care spune intodeauna lucrurilor pe fata,care are incredere in ea si nu se i este frica sa recunoasca atunci cand greseste sau cineva i cere o favoare.

Umanitate

Umanitatea unei femei sta in sensibilitatea acesteia. O femeie sensibila este o femeie puternica care stie intodeauna ce vrea datorita constintei si caracterului sau sensibil.

Senzualitate

Pentru a atrage este necesar sa ai incredere in tine si sa fi sigura de feminitatea de care dispui  pentru a trezi simturile unui barbat. O tinuta eleganta sau una provocatoare atunci cand un model se afla in fata membrilor inseamna siguranta de sine dar si senzualitate. Poti exprima senzualitate prin gesturi lascive,o privire angelica, un zambet fermecator.  Facute in fata camerei toate aceste lucruri i vor face pe membri sa lase garda jos.

Feminitatea

Ce este feminitatea pentru un model de videochat,feminitatea unei femei vine in primul rand din interiorul acesteia si care se exprima spre exterior. Feminismul sta in felul in care o femeie se imbraca,machiaza,felul in care acorda importanta aspectului ei fizice dar si caracterului ei  sensibil si inocent. O femeie emana feminitate atunci cand se axeaza pe capacitatile sale intelectuale si pe puterea sa de seductie.

Aceste lucruri fac cu adevarat o femeie frumoasa si sigura pe propia sa persoana ,le invata ce inseamna frumusetea adevarata de fapt.
Post Reply