Webcamers din Marea Britanie – Participați la un interviu

Forumuri Suport modele videochat Webcamers din Marea Britanie – Participați la un interviu

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Sperăm că ne puteți sprijini! Beyond the Gaze este un schiţă de investigaţie care analizează munca pe internet în Marea Britanie, condus de Universitățile din Strathclyde și Leeds. În prezent, căutăm persoane, de toate genurile, cu sediul în Marea Britanie care lucrează ca camere web pentru a lua parte la un interviu de investigaţie. Aceasta este o oportunitate excelentă de a împărtăși cu noi suișurile și coborâșurile camerei și ceea ce crezi că trebuie să se schimbe pentru a îmbunătăți viața camerelor.

  Deşi doriți să participați la interviu sau să aflați mai multe despre ceea ce este implicat, vă rugăm să trimiteți un unuia dintre cercetătorii noștri: Rosie Campbell la r.campbell@leeds.ac.uk sau Stewart Cunningham la stewart.cunningham@strath.ac. uk . Vom potrivi ora care ți se potrivește cel mai just pentru a fi intervievat de vreunul dintre membrii echipei.

  În ce va consta interviul: Interviul se va acumula pe utilizarea tehnologiilor digitale și bazate pe web în munca dvs., deși va contacta practicile de lucru mai ample și siguranța. Vrem să aflăm despre suișurile și coborâșurile camerei și despre ce crezi că trebuie să se schimbe pentru a îmbunătăți lucrurile pentru camere. Interviurile fi prin Skype, telefon sau față în față – orice funcționează cel mai just pentru tine! Interviurile vor dura o oră și există un voucher de mulțumire Amazon de 20 GBP pentru timpul acordat.

  Confidențialitate: Știm cât de importante sunt confidențialitatea și confidențialitatea pentru oamenii din industria sexului. Participarea la un interviu va fi confidențială și anonimă, nu vor fi înregistrate date personale care vă identifica, nici nume, numere de telefon, e-mailuri etc. Lucrăm cu ghiduri etice stricte și deşi nu am face-o, am deţine probleme.

  Pentru mai multe informații despre schiţă, inclusiv despre oamenii din echipa de investigaţie, vizitați site-ul nostru; https://beyond-the-gaze.com/

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.