Vrei să faci splitcam pe Chaturbate ȘI pe MyFreeCams fără a-ți supraîncărca computerul? CLICK AICI!

Forumuri General Videochat Vrei să faci splitcam pe Chaturbate ȘI pe MyFreeCams fără a-ți supraîncărca computerul? CLICK AICI!

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Ok, ăsta este ceva ce tocmai am descoperit și ar putea crește atât profiturile, cât și expunerea.

  Știm poftim? toții cât de greoi este să construiești un următor pe două site-uri web separate și să le grăbești în același timp. De aceea, unora dintre noi le place să împartă camera, încât ne permite să accelerăm două sau mai multe site-uri în același timp, nu?

  Și asta este extraordinar încât asta înseamnă mai multe coșuri și mai mulți money!

  …până in ce perioada îți dai seama că ai necesitate de un computer FOARTE curajos, 2+ monitoare ȘI o mare viteză de încărcare a internetului pentru a face acest lucru probabil și întocmai și atunci, încât atât de multe site-uri folosesc Adobe Flash, devine o chinuri în fund să împarți camera și mai mult pentru a gestiona ambele camere.

  Deşi ți-aș comunica că există o modalitate de a reţine comenzi rapide și de a face această sarcină posibilă?

  Intră pe restream.io! Platforma care poate face acest lucru mai ușor?

  Stai, ce naiba este reastream.io? Vă rugăm să explicați de parcă am 5 ani naiba folosi chestia aia pentru a câștiga mai mulți money!

  ReStream.io este o platformă care captează, practic, fluxul dvs., folosind linkul RTMP și cheia de flux furnizate de site-ul dvs. (Comunica, Chaturbate, myFreeCams, Streamate etc.) și îl transmite de pe serverele LOR. Gândiți-vă la asta ca la un intermediar: în loc să transmiteți direct înspre oricare dintre site-urile menționate, transmiteți în flux înspre ReStream.io și EI îl trimit pe orice site le cereți!

  Ăsta este același lucru care permite transmisiilor Twitch să împartă camera în YouTube Gaming, Facebook și întocmai Instagram în același timp!

  Cel mai potrivit dintre toate, aveți necesitate de o singură instanță de OBS care rulează pe computer și de aceleași specificații de care ați deţine necesitate pentru UNUL site: Restream.io se ocupă de trimiterea fluxului înspre toate celelalte site-uri.

  Aşadar, poți face mai mulți money oricum?

  Simplu: deşi împărțiți camera pe MyFreeCams și Chaturbate în același timp, deoarece ambele sunt site-uri poftim? simboluri (deși au trăsăturile lor unice), puteți gestiona ambele camere, puteți să vă faceți treaba și să câștigați venituri de pe ambele site-uri ÎN ACEȘI TIMP fără taxarea computerului!!

  ReStream.io este gratuit pentru platforme după cum Twitch sau YouTube Gaming. În acest scop, sugerez ca site-ul înțelege 9 dolari pe lună pe site, dar deşi îți crește șansele de a câștiga money, sună ca o combinaţie bună, nu?

  Just, Scarlett, facem asta?

  Trecător!

  * Mai întâi, faceți clic AICI pentru a vă înregistra la ReStream.io (sugerez să utilizați adresa de a camerei dvs.)
  * Alegeți pentru câte site-uri plănuiți să împărțiți camera în același timp
  * Odată ce sunteți înregistrat și plătiți abonamentul, veți viziona așa ceva

  * Faceți clic pe „Adăugați şanţ” și derulați în jos, veți descoperi un dreptunghi pe care scrie „Platformă personalizată (RTMP)” poftim? un semn PLUS. Apasă-l!
  * Vă va pretinde linkul RTMP și cheia de transmitere de pe orice site pe care doriți să îl utilizați pentru a împărți camera.
  * Descărcați OBS (deşi utilizați xsplit sau alt software, înlocuiți adresa URL RTMP și cheia de stream poftim? cele furnizate de ReStream.io).
  * În OBS , trebuie tocmai să puneți adresa URL RTMP și cheia de streaming furnizate de ReStream.io
  * Ajustați setările OBS după bunul plac, inclusiv rata de biți, scene, surse etc.
  * Începeți streamingul!

  Este întocmai atât de simplu! Site-ul se va ocupa de trimiterea semnalului înspre orice site pe care îl alegeți în timp autentic și întocmai vă va oferi o previzualizare pe site-ul dvs. (conform capturii de ecran).

  Deşi aveți interogari, nu ezitați să întrebați! Și sper că acest lucru a ajutat într-un soi.

  0
  0
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.
css.php