Vreau să fac camera, dar simt că nu reușesc. :(

Forumuri Suport modele videochat Vreau să fac camera, dar simt că nu reușesc. :(

 • Post
  Eliza
  Participant
  none

  Am început să fac webcam, anume pe la sfârșitul lui decembrie 2013. Am început pe Cam4 și Chaturbate. Nu a primit circa niciun bacșiș. Așa că m-am înscris la Streamate. Și exact îmi place. Tocmai că nu fac niciun gologan. Devin atât de frustrat. Mă compar cu cel mai favorabil prieten/colega mea de cameră. Și știu că nu ar trebui, încât ea a filmat puțin mai mult decât mine. Simt că se simte de nișă încât este cu un persoană mare și e domme, așa că primește money decenți. Sunt mândră de ea, dar și super geloasă încât simt că am și eu potențialul să fac asta. Parcă își scutură penisul și banii ies.
  Cred că una dintre probleme este că nu prea am cu ce să mă uit la cameră. Am o perucă drăguță, o cămașă și un sutien. Nici măcar nu am chiloți . Eu am cel puțin un și un hitachi. Simt că nu am destul de oferit. Și ăsta este motivul pentru care nu primesc niciun gologan. Încerc să vorbesc cu clienții, dar duce la vorbe murdare și simt că ei încearcă tocmai să obțină ceva gratis. Încerc să vă salut și să răspund la câteva interogari și după aceea să spun că sunt punct să vorbesc în privat in ce perioada sunteți și asta tot nu face nimic. Sunt zile în care nu mă vor duce la privat. Îmi amintesc că într-o zi am făcut tocmai 70 de cenți și am fost acolo câteva ore. Este foarte frustrant.
  Nu cred că mi-ar păsa atât de mult cu toate că nu ar exista amenințarea ca colegul meu de cameră să mă dea afară încât nu fac suficient pentru a înveli facturile. Aș continua să împing. Exact am necesitate de un sfat. Și oricare ar fi foarte respectat. Mulțumesc.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.