Vizitarea altor camere model: reguli și notă?

Forumuri General Videochat Vizitarea altor camere model: reguli și notă?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Am lectură câteva fire despre blocarea altor modele din camera ta, mai ales deşi sunt de același pentru a minimiza braconajul. Dar mi s-a mai spus că modelele care vizitează modele sunt o modalitate bună de a-ți crește numărul / clasamentul și de a fi remarcat. Mai ales pe Chaturbate. Câteva modele cu care m-am împrietenit mi-au sugerat asta. În scurtul timp în care fac camere, de cele mai multe ori camera mea este plină de modele feminine. Înțeleg că funcționează și ei și nu vor da bacșiș. Și de obicei nu am o problemă cu asta din provoca celor două „reguli” pe care le-am expus mai devreme: nu sunt de același cu mine și asta îmi mărește rangul. De deopotrivă, prefer să mă uit la un model feminin în timp ce lucrez, decât să mă uit la .

  Cu toate acestea…

  1. Majoritatea modelelor care intră în camera mea nu salută sau răspund la mesaje publice sau private.
  2. Unele dintre modele părăsesc camera mea în câteva secunde de in ce perioada merg în camera lor.
  al 2-lea. Unii întocmai se vor întoarce în camera mea după ce voi părăsi camera lor, pentru a pleca din nou deşi mă întorc în camera lor.
  3. Unele dintre modele pleacă și se întorc în camera mea aglomerat în mod constant conversația cu „X a părăsit camera” „X a intrat în cameră”
  4. O nisipiş de modele din camera mea mă dau afară din camera lor in ce perioada le vizitez. Dar ei insistă să rămână în camera mea.
  5. Câteva modele mă abordează, mă salută, vorbesc și oferă cuvinte de încurajare și întocmai mă sfătuiesc. Și mă spânzura în camerele tale. (Îmi plac aceste modele!)

  Aşadar… care sunt regulile și eticheta nescrise în jurul asta?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.