Vin fetele cu came virtuale?

Forumuri General Videochat Vin fetele cu came virtuale?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Aşadar, acest lucru este deja testat în direct pe Twitch. Este tocmai o problemă de timp până in ce perioada acest lucru devine ceva pe site-urile de camere, cumva? Un model ar putea folosi prinde de mișcare și să o folosească pentru a anima un model de personaj de vedeta, de pildă. Sau un model masiv de farmec care nu vrea să-și petreacă timp machiându-se și-ar putea folosi timpul altcum, sau poate că își pierde membrele din provoca unor modele cu înfăţişare diferit și vrea să-și extindă raza de acțiune sau vrea să reprezinte un robot ? Ăsta este cel mai potrivit lucru pe care îl puteți obține în timp autentic cu o investiție rezonabilă în hardware și software de consum și necesită cunoștințe sau asistență tehnică, dar aceasta continuă să devină mai bună și mai ieftină.

  Oricum. Nume-numuri la care să te gândești. Am sentimentul că Pornhub ar intra în asta înaintea site-urilor tradiționale de aproximativ „moștenire”, în principal încât fac ce vor.

  PS: Am lipsit. În mare adaos, fac singur chestii 3D, motiv pentru care mi-am dat seama. Sper ca toata lumea sa fie just!

  Ca acest efort recent:

  Acest tip de rezoluție nu va fi probabil în animația în timp autentic în curând, dar într-o zi!

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.