Verificarea și interzicerea ID-ului Chaturbate

Forumuri General Videochat Verificarea și interzicerea ID-ului Chaturbate

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Așa că știu că sunt o mulțime de acestea, dar trebuie să dezgust
  Așa că am mai avut un cont de chaturbate, dar l-am părăsit din provoca vieții mele personale. Am șters acel cont.
  Ei just, recent am decis să mă întorc și să-mi fac un cont nou cu câteva zile înainte de a începe să-l folosesc.

  Așa că mi-am creat contul aseară și am primit totul pentru a primi verificarea mea de identitate. Nu plănuiam să fac nimic. Am vrut tocmai să intru online și să văd niște potențiali fani și, practic, să salut și să vorbesc cu niște oameni. Așa că pregătesc totul și încep să înregistrez. Am stat circa 5 minute înainte de a fi suspendat încât părelnic sunt minor (am observat că sunt întreg îmbrăcat și vorbesc literalmente)… Așa că fac fotografii cu pașaport și tot acel jazz. De deopotrivă, am trimis prin asistență tocmai pentru a le anunța că a fost o prostie pentru ei să mă interzică.

  Aşadar, după 8 încercări de a expedia fotografiile mele. Am literalmente 20 de fotografii cu mine cu pașaportul pe telefon azi… Nu am fost verificat încă. Ultimele mele fotografii au fost foarte clare. Singura diferență a fost că aveam machiaj pe actul meu de identitate, dar fără machiaj. Am mai făcut asta și arătau aproximativ întreg diferit, fără nicio problemă la supraveghere.

  Aș se osteni alte site-uri de camere, dar tot ce am văzut nu este super chill și relaxat ca chaturbate. Îmi place să vorbesc și să ies cu oamenii înainte să mă murdăresc.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.