Venitul „mediu” pentru a fi un gazdă de chat?

Forumuri General Videochat Venitul „mediu” pentru a fi un gazdă de chat?

 • Post
  Adela
  Participant
  none

  Aşadar care este venitul „climat”? Oricare gazdă de chat nou sau care se luptă vrea să știe asta și trebuie să spui imediat că nu există o medie semnificativă. Anume care este venitul climat al unei persoane în SUA. Îi includ sau nu pe Bill Gates și Buffett?

  Ca în orice sector, există un volum mare de oameni care se descurcă tampit și cu greu își fac rostul, sau poate eșuează. Aruncă o privire pe un site unde poți viziona câți telespectatori sunt într-o cameră, azi știu că spectatorii nu sunt egali la venituri, mai ales cu unele gazde care dau prea mult și nu știu să-l transforme în venituri.

  Dar, în același timp, o cameră populară este legată de venituri, deoarece o cameră goală nu generează niciun venit.

  La cel mai înalt cotă al veniturilor sunt disponibile unele detalii și, prin urmare, este probabil să spunem măcar puțin despre ceea ce este un venit „distinctiv” dintr-un model de victorie. Poate că asta poate fi considerat un scop sau un scop, sau cel puțin într-un soi să-ți spună că faci just sau nu.

  Aşadar, luând un site unde publică primii 10 câștigători de token într-o săptămână, putem viziona asta:

  Total de jetoane obținute de cele mai bune 10 camere în 7 zile:

  251.185 de jetoane sau 12.559 USD

  Împărțiți asta între cele 10 camere și cele 7 zile și „venitul climat zilnic al primelor 10 gazde” este de 179 de dolari, cu mult mai mult decât salariul minim!

  Dar asta este o medie. Modelul lui n. 10 are tocmai jumătate din venitul nr. 1. Anume 136 USD față de 269 USD.

  Imaginează-ți ce s-ar întâmpla deşi venitul tău ar se ameliora cu 50% pentru oricare 10 locuri care au căzut pe listă și ăsta este genul de curbă pe care tind să o ia aceste lucruri. În N. 100, ar costa tocmai circa 20 de cenți și știu că nu este real încât întocmai și eu, o camgirl destul de bătrână, pensionară, câștiga câțiva dolari acolo în mai puțin de o oră fără să încerc prea mult. De deopotrivă, toată lumea ar pleca deşi nu ar câștiga suficient pentru a merita. Mai ales in ce perioada luăm în considerare schimburile lungi și lungi care fac cele mai de victorie gazde.

  Așadar, crezi că există un răspuns util la întrebarea „Ce face o camgirl obișnuită?”

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.