Venitul „mediu” pentru a fi gazdă de chat?

Forumuri General Videochat Venitul „mediu” pentru a fi gazdă de chat?

 • Post
  Adela
  Participant
  none

  Aşadar care este venitul „climat”? Oricare gazdă de chat nou sau care se luptă vrea să știe asta și ar trebui să spuneți imediat că nu există o medie semnificativă. Anume care este venitul climat al unei persoane în Statele Unite. Îi includ sau nu pe Bill Gates și Buffett?

  Ca în orice sector, există un volum mare de oameni care eșuează și nu fac decât să se întâlnească, sau poate eșuează. Aruncați o privire pe un site unde puteți viziona câți telespectatori sunt într-o cameră, azi știu că telespectatorii nu egalează veniturile, mai ales cu niște gazde care dau prea mult și nu știu să-l transforme în venituri.

  Dar, în același timp, o cameră populară este legată de venituri, deoarece o cameră goală nu generează niciun venit.

  La cel mai înalt cotă al veniturilor sunt disponibile unele detalii, așa că este probabil să spunem măcar puțin despre ce este un venit „distinctiv” dintr-un model de victorie. Poate că asta poate fi considerat un obiectiv sau un scop, sau cel puțin într-un soi să știi deşi faci just sau nu.

  Aşadar, luând un site unde publică primii 10 câștigători de jetoane într-o săptămână, putem viziona asta:

  Total de jetoane câștigate de primele 10 camere în 7 zile:

  251.185 de jetoane sau 12.559 USD

  Împărțiți asta între cele 10 camere și cele 7 zile și „venitul climat zilnic al uneia dintre primele 10 gazde” este de 179 de dolari, cu mult mai mult decât salariul minim!

  Dar asta este o medie. Modelul de la # 10 are tocmai jumătate din veniturile celui de la # 1. Anume 136 USD față de 269 USD.

  Imaginează-ți ce s-ar întâmpla deşi venitul tău ar se ameliora cu 50% pentru oricare 10 locuri pe care le-a coborât pe listă și ăsta este genul de curbă pe care tind să o ia aceste lucruri. La # 100, ar fi tocmai circa 20 de cenți și știu că nu este real încât întocmai și eu, o camgirl destul de bătrână, pensionară, câștiga câțiva dolari acolo în mai puțin de o oră fără să încerc prea mult. De deopotrivă, toată lumea ar pleca deşi nu ar câștiga suficient pentru a merita. Mai ales in ce perioada iei în considerare schimburile lungi pe care le fac cele mai de victorie gazde.

  Așadar, crezi că există un răspuns util la întrebarea „Ce face o camgirl obișnuită?”

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.