Vacante Camworld, da sau nu?

Forumuri General Videochat Vacante Camworld, da sau nu?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Scuze daca titlul nu este foarte cert haha!

  Mă întreb tocmai care a fost experiența modelelor și ce cred telespectatorii despre „sărbătorirea” petrecerilor de la camworld.

  Știu că nu toată lumea este fericită în această perioadă a anului. De deopotrivă, nu-mi place cantitatea enormă de deșeuri care se generează și frenezia de a dobândi tone de lucruri inutile. DAR încă sunt un fan al decorațiunilor și îmi place senzația generală de iarnă.

  Ceea ce nu știu este au tendința de a reacționa oamenii la camgirl-urile care încearcă să-și aducă pofta de Crăciun în emisiunile lor sau pe rețelele sociale. Ați văzut reacții pozitive în public? Nepasare? Pentru telespectatori, care este părerea dumneavoastră personală despre asta?

  Nu am încă un schiţă anume în minte, dar încă mă întreb deşi ar trebui să depun timp și efort în asta sau nu. Ținând cont de faptul că oamenii care vin să-mi vadă emisiunile s-ar putea să nu aibă interese omogene, tare.

  Crezi că costumele de Moș Crăciun ar putea fi puțin lipicioase? Ce zici să porți tocmai o pălărie de Crăciun? Am și un pulover urât pe care l-am făcut singur și este un crop top LOL… ar putea fi distractiv…
  În felul în care filmez, nu prea să decorez în jurul meu, dar a făcut cineva asta și a primit reacții pozitive?

  Așa că da, tocmai m-am gândit la asta și am vrut să discut această problemă cu voi toți.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.