Vă prezentăm site-ul Ultimate Adult Fan Club: JUSTFOR.FANS

Forumuri General Videochat Vă prezentăm site-ul Ultimate Adult Fan Club: JUSTFOR.FANS

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Bună ziua tuturor! Am vrut tocmai să mă asigur că toată lumea cunoaște noul site de fan club pentru camsite, conceput special pentru artiști camsite: JustFor.Fans!

  Este un site de fan club în stil rețele sociale pentru utilizatori camsite. Pune o taxă lunară de abonament pentru ca fanii să te poată audia. Utilizatorii viziona în continuare textul din postările tale, dar trebuie să se aboneze pentru a viziona orice conținut. Puteți plasa fotografii și videoclipuri și, de deopotrivă, puteți vinde articole din magazin. Vinde articole abonaților și/sau neabonaților pe paragraf. Modelele câștiga și din trimiterea de mesaje text – alegeți deşi cineva vă poate expedia mesaje sau tocmai abonații dvs. (Neabonații plătesc mai mult pe mesaj).

  Plata începe de la 70% și crește până la 80% in ce perioada atingeți 2.000 de abonați. Și cea mai bună adaos: plata articolelor din magazin este de 90%.

  Puteți vizualiza un exemplu de pagină de profil aici sau puteți accesa pagina de înregistrare a modelului aici

  Este integrat cu Twitter – artiștii TREBUIE să se conecteze folosind Twitter, care vă va oferi același nume de utilizator și vă va importa mecanic fotografia de profil. JustFor.Fans a fost creat și construit de veteranul industriei Dominic Ford, un lider în gay din 2008. L-am văzut dând o înfățișare de o oră pe JustFor.Fans și cred că este una dintre cele mai bune platforme de cluburi de fani care există. . Dominic îndruma și PornGaurdin, așa că oferă protecție DMCA. Deşi aveți necesitate de un club de fani, luați în considerare să încercați JustFor.Fans.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.