Utilizator impulsiv pe mai multe site-uri

Forumuri Suport modele videochat Utilizator impulsiv pe mai multe site-uri

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Caut ganduri de la modelele de aici, in numele unui amic care nu stie sa abordeze aceasta situatie.

  Ea înregistrează la 5-6 site-uri concomitent. Pe un stabilit site, aveți un cumpărător obișnuit care probabil ar fi considerat o chit.
  Îi place să fie utilizatorul nodal în camera lui și de multe ori primul lui sfat este „scrie-ți numele pe corpul meu”, după aceea încearcă să insiste să-i păstrez numele pe el pe tot parcursul emisiunii. Mie mi se pare un pic ca mentalitatea de câștig-marcator, dar să mergem mai dincolo.
  Ea a spus că în ultima moment a devenit destul de posesiv, povestindu-i despre sentimentele lui și cerând să știe ce se întâmplă pe celelalte site-uri pe care le difuzează, mai ales ca răspuns la zgomotele sugestiilor de la alte site-uri.

  Azi câteva săptămâni, ea a spus că s-a înscris pe toate celelalte site-uri pe care lucrează cu același nume de utilizator. Azi se conectează la toate site-urile în același timp și, deşi simte că ademeni atenția altcuiva pe un stabilit site, se deplasa cu un pont mare pentru a prelua. De pildă, i-am dat bacșiș cu 100 în CB, iar el a dat imediat 1.000. Nu-mi pasă cu real și întocmai m-am distrat puțin văzând cât de dincolo va duce (money în bancă pentru ea!) Dar are un impact asupra atmosferei din cameră și cred că dăunează șanselor ca alții să facă clic pe ea.magia. buton. Cea mai mare problemă este că deşi ea intră în privat pe un site, el se uită pe altul și întocmai continuă să dea sfaturi pe site-ul privat ca un soi de „mai caut” ………

  El reprezintă o bună adaos din câștigurile dvs., așa că aveți speranța că se va stabili din nou și se va întoarce la site-ul inițial pe care l-ați folosit.

  Cred că știu răspunsul, dar aș evalua foarte mult gândurile tale, în special cele ale oricărei persoane care au experimentat un conduită similar.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.