Următorul nivel Cam Girls vă mărește câștigurile

Forumuri General Videochat Următorul nivel Cam Girls vă mărește câștigurile

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Sunt afiliat pe unele site-uri de cam de mult timp și caut modele care doresc să înceapă un mic test beta în cooperare cu mine, încât cred că atât afiliații, cât și modelele profita foarte mult de o cooperare.

  Planul este de a realiza mai multe conturi Snapchat mari, pe care le voi îngrămădi cu mulți adepți. Acest lucru se va face prin diverse site-uri pentru camsite, după cum și prin intermediul unui gură Snapchat privat, care poate fi urmărit de peste 1.000 de persoane pe cont în oricare zi.

  Sarcina modelelor este să creeze instantanee fierbinți în oricare zi pentru a încălzi adepții. Deşi un model este disponibil azi, va fi probabil să fie difuzat direct cu modele prin funcția de glisare în sus a Snapchat.

  Folos pentru model: utilizatorii doresc tocmai să le urmărească, un public activ este construit prin instantanee pricepute, care sunt punct să plătească jetoane de 10$ – 20$ pentru oricare spectacol live. De deopotrivă, va fi întotdeauna probabil să generați 500 – 10000 de spectatori activi în secunde. Ceea ce te plasează în primele locuri pe site-urile cu camere. În curând, este probabil să vindem diferite pachete de imagini Privat și să creăm conturi Privat lunare.

  Toate costurile sunt pe cont specific, am necesitate tocmai de conținut diferit, fie că este vorba de imagini, videoclipuri scurte. 3 – 5 minute de videoclipuri pentru diverse site-uri pentru camsite, pe care le folosi pentru promovare.

  Sper că vă dați seama de posibilitățile și avantajele ambelor părți.

  Aș evalua deşi ați fi interesat.

  Cu sinceritate

  PS: Trebuie să aveți propria cameră web și echipament de bază.

  Nu suntem o agenție pentru fete de webcam, tu te înscrii și ești plătit de pe site-urile de cam, nu de noi.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.