Urmăriți un proces împotriva unui model anterior

Forumuri Suport modele videochat Urmăriți un proces împotriva unui model anterior

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Buna ziua.

  Aș tinde să solicit tokens comunității cu privire la o problemă dificilă cu care mă confrunt.

  Un model de mult timp al cărui cumpărător obișnuit a încetat recent să mai folosească camerele. Deși a fost dezamăgitor să o văd plecând, dificultatea provine din faptul că a decis să încaseze plăți în arvună de la mai mulți dintre clienții ei înainte de a dispărea. Nu să vorbesc în numele altora, dar am fost într-adevăr escrocat cu puțin peste o mie de dolari. Daca se poate, as tinde sa-l recuperez.

  De obicei, este greoi să faci procese împotriva escrocilor; De obicei, nu aveți identitatea celeilalte părți, nu o puteți obține cu ușurință și ar trebui să vă identificați în fața escrocului în acest subiect. În cazul meu, am deja destul de multe informații despre modelul care a împărtășit în timp ce eram în condiții relativ prietenoase; Deși nu ne împărtășim niciodată în mod inteligibil identitățile, cred că sunt șanse mari să o descoperi. Întrebarea este, ar trebui?

  Pe de o adaos, există un motiv potrivit pentru care comunitatea subliniază importanța protejării vieții private a modelelor; există multe probleme sociale și de securitate în risc. Pe de altă adaos, camera este în cele din urmă o calup de afaceri, iar tranzacțiile comerciale creează în mod natural o măsură de răspundere pentru ambele părți. În evalua în care nu există nicio modalitate de a acționa în justiție împotriva unei persoane fără identitatea sa, abaterea intenționată a unui model ar depăși prezumția de confidențialitate? Deşi nu, există o modalitate mai bună de a face acest lucru?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.