Upgrade camera

Forumuri Suport modele videochat Upgrade camera

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Salutare tuturor,

  Am făcut webcam timp de 2 săptămâni, de obicei în oricare noapte și în timpul zilei in ce perioada sunt plecat de la slujbă. Am reușit să-mi fac în jur de 2500 de urmăritori în perioada „nouă fată” pe CB și, destul de regulat, am primit 500 de persoane în camera mea odată.

  Din păcate, am prins un virus și am ratat o mare adaos din perioada noii fete. Mai am câțiva obișnuiți buni (un tip care își folosește literalmente toate jetoanele pentru mine tocmai de dragul asta, ceea ce este minunat), dar mereu caut modalități de a-mi îmbunătăți camera. De obicei, întreb telespectatorii direct în camera mea, dar nu primesc prea multe feedback, deşi există.

  Am un meniu permanent de bacșișuri în bio, dar oamenii nu par să-l folosească, întocmai deşi sunt direcționați înspre el. L-am folosit cu aplicația de măsurător de goluri și botul rotativ de notificare. Acestea fiind spuse, nu sunt sigur care sunt cele mai bune aplicații/boți de folosit. Îmi place să-mi construiesc spectacolele pentru a dura mai mult. Are cineva idei despre asta?

  De deopotrivă, am probleme în a menține publicul interesat. Continui să vorbesc, să pun interogari și să spun povești. Am început întocmai să-mi fac propriul karaoke în timp ce așteptam ca oamenii să înceapă să dea bacșiș pentru a începe spectacolul haha. De deopotrivă, aș evalua foarte mult orice recomandări cu privire la aplicații/boți pentru a crește implicarea.

  În acest moment, am investit în următoarele jucării:

  – vibrant cu ventuza
  -vibrator pe perna gonflabilă
  – cleme pentru mamelon/
  – LELO
  -LELO bile Ben-wa
  -dop vibrant

  Plănuiesc să investesc în:

  – o camera c920 cu trepied
  – lovense exuberant
  – amenajați un dormitor în plus ca cameră pentru camere

  Ce alte investiții ați recomanda? De deopotrivă, deşi cineva este dispus să se uite la meniul meu de sfaturi pentru feedback despre prețuri, ar fi foarte stimat: chaturbate/p/lilmonstar29

  Scuze pentru atâtea interogari. Sunt perfecționistă și vreau să fac lucrurile grozave pentru publicul meu.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.