Unblur.media relansat: crește-ți venitul cu o plată de 85%

Forumuri General Videochat Unblur.media relansat: crește-ți venitul cu o plată de 85%

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Dragilor,

  Este o desfătare să vă anunțăm că de azi relansăm Ublur.media, noul instrument de plată alimentat de Skyprivate, disponibil modelelor de pretutindeni, oferind o plată de 85%.

  Sunt Joanne, CEO-ul Unblur și vă invit să vă alăturați azi și să începeți să vindeți tot ce doriți, de la seturi video și fotografii prefabricate până la abonamente la conturile dvs. de rețele sociale, chiloți și îmbrăcăminte. Cerul este restrânge. Noi, cei de la Unblur.media, prețuim efortul și timpul pe care modelele de webcam trebuie să le depună pentru a-și crește veniturile, așa că misiunea noastră este să dezvoltăm tehnologii care să te ajute să câștigi mai mulți money și să fii mai autonom.

  Dați clic aici pentru a vă înregistra!
  Avantajele Unblur.media disponibile azi:

  Nu este o piață: asta înseamnă mai puțină forfotă pentru tine. Puteți să vă direcționați se sprijini de fani înspre magazinul dvs. și să vindeți, să vindeți și să vindeți. SESTA nu se aplică pentru Unblur.media, așa că nu vă faceți griji aici. Puteți taxa orice cumpărător, din toată lumea. Rata noastră de plată este de 85% pentru orice paragraf pe care îl vindeți, fără impozite suplimentare, iar metodele noastre de plată sunt simple și răspândite: Paxum, Bitcoin și plăți electronice (tocmai în euro). Fără rambursări – Acoperim toate rambursările. Clienții nu au necesitate de conturi, tocmai introduc datele cardului de credit și achiziția este făcută. Utilizarea site-ului nostru este extrem de simplă: trebuie tocmai să creați un cont, să adăugați articolele dvs., partajați articolele sau întregul magazin și începeți să vindeți. Plățile se vor face de două ori pe lună, în zilele de 1 și 15 ale fiecărei luni și îți vei putea ancheta vânzările în timp autentic.

  Comunica-mi primele impresii.

  Contactați-mă pentru mai multe informații sau deşi aveți necesitate de sprijin pentru înregistrare la joanne@unblur.media sau prin Skype la live: joanne.unblur.

  Juana
  CEO unblur.media

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.