un nou început pentru mine

Forumuri General Videochat un nou început pentru mine

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Bună, am vrut să fac o înfățișare mai formală a mea, deoarece fac camere de câteva luni și cu greu azi îmi dau seama că trebuie să mă desprind și să-mi construiesc un portofoliu mai bun, haha! (Știu că sunt un tampit, îmi pare rău)

  Lenea este o maladie.

  Așa că acestea fiind spuse, îmi declar o provocare!

  Vreau să muncesc mult mai mult pentru a mă implica mai mult în comunitatea camerelor, să-mi cunosc mai mult băieții, să cunosc modele noi și să fiu mult mai activ pe paginile mele de socializare.

  Știu că există un fir de înfățișare, dar mi-ar plăcea să cunosc oameni noi direct și poate întocmai să primesc câteva sfaturi.

  _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

  Sunt o Camgirl chicotită de 18 ani, care iubește animalele mai mult decât oamenii. Sunt un mare tampit pentru linişte mondială și îmi place dragostea LOVE TALK. vorbi ore rotunji despre nimic. Sunt sigur că în momentul de față pur și simplu mă abatem, hehe. Sunt puțin și ador umplutura mea de miel.
  Mă simt singur foarte rapid, așa că am necesitate de multă atenție în orice moment și sunt întotdeauna viața petrecerii!
  Nou la maturitate, încă învăț, de obicei confundat cu furie, in ce perioada de fapt sunt cea mai încrezătoare individ. Am o frică irațională de mașini și visul meu este să am o cabană în munți și să salvez un milion de animale din adăposturi.
  _ _ _ _ _ _ _

  Pe in ce perioada eram nou, aveam și câteva interogari cu care poate cineva m-ar putea susţine.

  1.) Ce zile ale săptămânii sunt cele mai bune pentru cameră și de ce?

  2.) În ce moment al zilei este cel mai just să folosiți camera și de ce?

  3.) Și, în sfârșit, ce activități ajută la accelerarea aruncării monedelor?

  Nu vreau să spun că ultimul sună nepoliticos sau ceva lol, dar mă refer la ce funcționează mai just? Giveaways, mini-jocuri etc.

  Eek, simt că voi părea rău această postare foarte rapid, așa că s-ar putea să dispară în câteva zile LOL.

  Sper că nu am făcut nimic rău

  Imbratisari si sarutari
  – lotus

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.