Un alt subiect de interzicere a chaturbate…

Forumuri General Videochat Un alt subiect de interzicere a chaturbate…

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Sunt pe CB de ceva timp, nu sunt genul care să flirteze cu încălcarea regulilor, așa că am fost întreg uluit in ce perioada am terminat streamingul aseară, am încasat jetoanele și am primit un ecran alb care spunea „contul tău”. a fost interzis din programul de afiliere”….HUH???

  Trimit un la temei, spune-le mesajul pe care l-am primit. Mi-au trimis un a doua zi spunând că s-au uitat la el și nu au văzut niciun reper părtaş contului meu. Am fost întrebat deşi încă primesc mesajul de pe ecranul alb. Așa că m-am autentificat din nou, m-am dus la fila afiliat, am dat clic pe statistici și am primit din nou ecranul alb cu mesajul „interzis”. Le-am trimis un și le-am spus că încă primesc acel mesaj și că nu înțeleg ce sau de ce. 2 zile mai târziu (astăzi) primesc un care zice și citez:

  Bună SinDJeTaime,

  Am primit solicitarea dumneavoastră de informații cu privire la anularea contului dumneavoastră la Chaturbate. După avem încredere că știți, accesul dumneavoastră la serviciul Chaturbate a fost întrerupt din provoca activității dumneavoastră frauduloase. Mai autentic, contul dvs. a fost semnalat ca generând înregistrări de cont false și încercând să colecteze taxele de recomandare asociate. Această conduită încalcă direct termenii noștri de slujbă și legea. Vă rugăm să rețineți că Chaturbate își rezervă toate drepturile de a recupera toate costurile suportate ca urmare a activității dvs. frauduloase.

  Deşi contestați orice acțiune pe care a luat-o Chaturbate, vom fi bucuroși să vorbim cu avocatul sau reprezentantul legal despre aceste aspecte.
  Mulțumesc,
  A sustine

  Nu știu deşi am fost piratat, sau cineva mi-a folosit e-mailul pentru a realiza un cont fals sau a folosit un card de credit tampit sau ce. zice că nu am creat niciodată un cont fals. Mi-am dat seama că ultima perioadă de plată am avut un cont de radiodifuzor înregistrat pentru care am fost plătit. Nu știu cine s-a înscris cu linkul meu de afiliat și nu știu deşi asta a avut vreo legătură. Am avut tocmai 2 înregistrări de stație și o mână de înregistrări regulate, așa că nu înțeleg toate astea. Sunt pierdut și confuz. Tot ce vreau este să-mi iau o cameră și să-mi plătesc facturile. Nici nu aș ști să încerc să mă gândesc la o modalitate de a înșela orice site. Am contactat din nou asistența și i-am trimis un direct lui Shirley și încă nu am răspuns. Lucrul bizar este că mă conecta în continuare la contul meu. Profilul meu este intact și transmite în flux și oamenii intra în camera mea și să mă vadă și să vorbească cu mine. Am venit câțiva moderatori să testeze deşi mai eram în direct sau deşi au primit un ecran „cont blocat”. Nu… au putut să mă vadă și să mă audă foarte just. întocmai sunt confuz….

  Știu că alții au avut interdicții accidentale din alte motive, dar a mai avut cineva această problemă?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.