Un alt editor de profil Chaturbate

Forumuri General Videochat Un alt editor de profil Chaturbate

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Există mai mulți editori de profil grozavi [1,2] care permit utilizatorilor să creeze profiluri superbe fără a scrie o singură linie de HTML… Ăsta nu este vreunul dintre acei editori.

  Acest editor este pentru masochiștii care doresc să scrie propriul lor HTML/CSS cât mai mult probabil, dar consideră că cerințele Chaturabte pentru stilurile CSS inline sunt… um… puțin incomode. De pildă, @Dan202 a distribuit un meniu Lovense falnic în pur HTML/CSS… dar este necesitate de un suflet curajos pentru a edita acel HTML! Și nu e vina lui Dan, asta pretinde Chaturbate.

  Așadar, vă prezint CSS Inliner (sugestii de nume sunt binevenite). Instrumentul permite designerilor/codatorilor să scrie HTML folosind un fișier CSS extern, să previzualizeze pagina așa va ivi pe Chaturbate și după aceea să genereze HTML cu CSS inline punct de a fi lipit în secțiunea „Despre mine” a unui profil.

  CARACTERISTICI

  Păstrați conținutul (HTML) și stilurile (CSS) separate pentru a le face mai ușor de editat și utilizat. Evidențierea și colorarea sintaxelor pentru citire/editare ușoară. validare HTML și CSS. Erorile în CSS sau HTML sunt evidențiate cu scurte descrieri ale erorilor și să le remediați. Două șabloane implicite pentru a începe, inclusiv meniul Dan’s Lovense (utilizat cu permisiune). Previzualizare Chaturbate. Faceți clic pe butonul „Previzualizare” și vedeți va prezenta profilul dvs. (mai mult sau mai puțin) atunci in ce perioada este afișat pe site-ul web Chaturbate. cifru GENERATION. Odată ce sunteți mulțumit de HTML/CSS, faceți clic pe butonul „Generează” pentru a obține codul HTML cu CSS în linie, care este punct de descărcat sau copiat/inserat direct în profilul tău Chaturbate.

  DO

  Registrul utilizatorului. Nu trebuie să vă înregistrați pentru a utiliza site-ul, dar o veți face deşi doriți să salvați modificările. În prezent, singura modalitate de a salva modificările este să copiați/lipiți HTML și/sau CSS într-un fișier text de pe computerul dvs. originar.

  Management de schiţă pentru a permite utilizatorilor să lucreze și să mențină mai multe profiluri în același timp.

  Înregistrați un nume de sector pentru ca utilizatorii să nu fie nevoiți să folosească adresa IP greșită. Scrieți o documentație și furnizați o pagină de destinație mai bună. Ăsta este tocmai un schiţă de hobby de-al meu pe care l-am început încât am vrut să mă joc cu platforma cloud Google (pentru tocilari, am vrut să mă joc cu implementarea aplicațiilor web Dockerized Spring Boot în clusterele Kubernetes pe GCP). Deoarece este tocmai un schiţă de hobby, nu petrec mult timp cu el, mai ales că a ajuns în punctul în care îmi este de acord util. M-am gândit să-l împărtășesc pentru a viziona deşi altcineva îl consideră util.

  Tot ce vă cer este ca, deşi utilizați editorul pentru a construi un profil, să găzduiți singur imaginile și să schimbați adresele URL ale imaginilor din șabloane. Voi muta acele imagini în curând, ceea ce va sparge orice profil care se referă la ele.

  Comentarii și sugestii sunt binevenite.

  Bucurați-vă!
  Păcăliști

  1. https://www.cammodelexpress.com/
  2. https://camgirl.xniteproductions.com/cb-profiler/

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.