trist debut cu camera

Forumuri General Videochat trist debut cu camera

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Bună ziua tuturor!

  Așadar, noaptea trecută a fost prima mea noapte de cameră! Fac chestii de telefon de ceva moment și am decis să fac pasul încât înțeleg că banii sunt mult mai buni. Pentru a fi pregătit, am fost metodic în pregătirea mea. Am verificat site-uri web (am selectat Chaturbate), am urmărit alte fete (practic luând notițe), am primit o cameră web Logitech c930e, mi-am personalizat profilul, mi-am luat DMCA și întocmai am configurat jucăria de lux pentru a o folosi… Coafura, machiajul, întreg shabang.

  Aşadar marele meu moment? Am esuat total. Am fost două ore și nu am primit mai mult de 13 vizitatori concomitent și 154 de jetoane. A fost mai mult decât nimic, dar am fost puțin dezamăgit de rezultat. Cred că multe din asta au avut de-a face cu mine. Eram nesupus, mișcam camera prea mult și iluminarea mea nu era atât de bună. Mă întorc în seara asta, dar sunt mult mai nesupus decât înainte. Bănuiesc că am crezut că sunt listat ca „nou” m-ar propulsa înainte.

  A mai avut cineva o experiență ca a mea? Nu cer sfaturi tocmai pentru a comunica, ci motivația și speranța de a continua.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.