Treci de la CB la MFC?

Forumuri Suport modele videochat Treci de la CB la MFC?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  TL; DR: Opinii despre MFC vs. chaturbate” target=”_blank”>Chaturbate? Există un alt site care îi place oamenilor azi? Sfaturi despre CFM apreciate
  Am transmis cu un de 2 ani unde obișnuiam să fac o săptămână cât câștig aproximativ într-o zi tocmai difuzând. Au avut multe alte probleme, dar aceasta a fost plângerea mea personală față de ei. Azi, chaturbate” target=”_blank”>Chaturbate și-a schimbat politica, așa că primești o notă nouă tocmai deşi nu ai mai difuzat niciodată, așa că a existat o șansă de a fi expus. Am abordat CB să văd deşi vor face o excepție, mi-au spus că o vor examina și după aceea au trecut să mă ignore. După aceea, azi, în timpul spectacolului meu de bilete, mi-au spus că trebuie să merg la un site pentru a mă ancheta făcând o fotografie gesturind sau mă vor interzice. Înțeleg nevoia de a face asta încât port o mască, dar ai crede că nu o vor face la 10 minute după un spectacol smintit de bilete. Daca ar fi fost o zi normala pentru mine, nu as fi vazut mesajul, dar din fericire am facut multe glume asa ca nu ma masturbam inca. În public, sunt frustrat de CB și vreau o nouă platformă.
  A făcut cineva schimbarea recent? Deşi da, se compară charlesbot cu aplicațiile și boții chaturbate? este platforma? Știu că are problemele sale, dar toate site-urile de streaming le au. Ai vreun sfat pentru cineva nou la MFC? Deşi nu MFC, ce site ați recomanda?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.