trăiește cu alte modele

Forumuri General Videochat trăiește cu alte modele

Participant
    RO

Am avut tocmai un gând întâmplător despre care am vrut să discut. A mai locuit cineva cu alte modele? Sunt într-o situație cam dezastruoasă azi. Încă locuiesc acasă și împart o cameră, așa că se da jos tocmai la primele ore ale dimineții (de obicei 1-5 dimineața) și riscul poate fi distractiv rar, dar este și prea stresant, așa că iau o oprire . în timp ce îmi dau seama de lucruri. Prietenul meu s-a oferit să mă lase să înregistrez la el acasă in ce perioada este gratuit (pe cont specific, bineînțeles, nu te speria), așa că deţine măcar câteva ședințe din in ce perioada în in ce perioada.

Găsirea unui coleg de cameră este chinuitor încât trebuie să găsești pe cineva care să înțeleagă ce faci și să fie de învoială cu asta. Așa că asta m-a pus pe gânduri… Imaginați-vă că locuiți într-o locuinţă cu alte fete. Ar fi extraordinar. Vă înțelegeți cu toții și vă susțineți reciproc carierele și puteți întocmai să faceți spectacole de grupare împreună. De deopotrivă, nu va trebui să vă faceți griji că aduceți alți oameni acasă, deoarece oricum vor fi zgomote tot timpul haha.

Ai locui vreodată într-o locuinţă cu alte fete/lucrătoare ?
    Mi-ar plăcea și deşi altcineva din sudul Regatului Unit o face, atunci hmu

• Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.