Trafic MFC, actualizări Google, anunțuri

Forumuri General Videochat Trafic MFC, actualizări Google, anunțuri

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Închegat de ălalalt thread al meu de pe forum.

  Alte câteva lucruri de reținut:

  MFC nu este „în primul rând mobil”. Acest lucru va leza clasamentele organice în timp.

  Blocarea reclamelor încorporată din Google Chrome vizează în mod special anunțurile intruzive și spam. Deşi site-ul menționat în tweet le punea pe acelea, asta e pe ei, nu pe MFC.

  Mai multe aici: https://www.theverge.com/2017/12/19/16797522/google-chrome-ad-blocker-release-date-announced

  MFC pare să redenumească numele „MFC” sau „MyFreeCams”, niciunul dintre acestea nu este „My Free Cams”, dar din punct de vedere tehnic sunt cuvinte inventate. Deşi site-ul în grup încearcă tocmai să se claseze pentru ei, nu veți viziona niciodată creștere sau clasamente ridicate pentru „cameră web” (care, sperăm, arată mai întâi Logitech pe Amazon împreună cu Wikipedia).

  Acolo unde MFC eșuează cel mai mult este crearea de conținut de însuşire care generează trafic nou. Vezi toate revistele și publicațiile pe care le face ManyVids, așa câștigi trafic nou și vizitatori noi pe lângă anunțurile directe. MFC Share poate susţine cu acest lucru de-a lungul timpului… deşi nu a fost un subdomeniu, share.mfc, în loc de mfc/share. Primul se va organiza aproximativ întotdeauna mai jos decât cel din urmă. (Și, de deopotrivă, rețineți că mai multe clasamente de trafic organic față de traficul publicitar = mai multă expunere la toate modelele, la just sau la rău, și nu există nicio modalitate de a închide state/orașe/regiuni de la Google, tocmai pe MFC.)

  S-ar putea să greșesc întreg în privința asta, dar sper că acestea adaugă mai multe informații pentru toată lumea.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.