Tipper nodal m-a urmărit pe un alt site de camere

Forumuri General Videochat Tipper nodal m-a urmărit pe un alt site de camere

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Am început cu CB azi vreo patru ani și anul ăsta am trecut la MFC. Nu le-am spus niciunuia dintre fanii mei despre tranziție încât am vrut să fie un nou început. De deopotrivă, m-am simțit un pic luat de la sine înțeles de mulți dintre obișnuiții mei care dădeau foarte puțin bacșiș pentru cantitatea de treabă emoțională pe care o făceam. Nu-mi făcea cu real just minte.

  In ce perioada am început, câștigam considerabil mai mult decât câștigam pe CB și îmi plăcea senzația că oamenii nu știau prea multe despre mine.

  Oricum, am experimentat cu splitcamming pe ambele site-uri noaptea trecută, iar vreunul dintre obișnuiții mei de pe site-ul precedent a auzit sunetul MFC. Mă urmărește de in ce perioada am început să fac camere aproximativ în oricare seară în care sunt online. Deși a fost cu siguranță cel mai generos și mai consecvent sfat al meu de până azi, domină sala cu conversația sa și cred că acest lucru îi îndepărtează pe mulți alți potențiali cititori și spectatori. El este, de deopotrivă, destul de exigent cu timpul meu și îmi scrie e-mailuri lungi la care sunt obligat să răspund. El a fost vreunul dintre motivele pentru care am schimbat locul, sincer. M-am simțit mereu în mod bizar îndatorat atenției lui și de parcă nu m-aș putea relaxa la show.

  Oricum, m-a găsit pe MFC aseară și a intrat în show. A fost puțin enervat și surprins să-și vadă numele de utilizator. M-am simțit ca o încălcare a limitelor mele. Nu i-am spus despre schimbare și nu l-am invitat să mă urmărească pe ălalalt site. Chestia este că el este întotdeauna foarte dulce și strălucit, așa că mă simt vinovat că vreau să mă distanțez de el.

  ați naviga în asta, doamnelor? Ai o experiență similară? Nu vreau să-i rănesc sentimentele, deoarece pare să-i pasă cu real de mine, dar simt că asta s-a transformat într-o uriașă irosire de energie.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.